Nejprodávanější tituly - duben 2020

Možnosti milostného románu - 11%
(10x)
Román o tom, proč vlastně jsme jeden s druhým.
Ukázky

Možnosti milostného románu

386 Kč
343 Kč
Nacistická kulturní politika v Protektorátu - 11%
Monografická práce Volkera Mohna je zásadním příspěvkem k fungování nacistického režimu a správy Protektorátu Čechy a Morava a rovněž k chování české společnosti za okupace.
Ukázky

Nacistická kulturní politika v Protektorátu

447 Kč
398 Kč
Rodinný ústav - 6%
(1x)
Tento komiks, resp. grafický román, je komplexním literárním dílem, které zaujme jak svými ilustracemi, tak doprovodným textem.

Rodinný ústav

305 Kč
287 Kč
Osmý život (pro Brilku) - 11%
(4x)
Strhující rodinná sága provázená vůní čokolády se odehrává na pozadí celého dvacátého století, za gruzínskoruské války a v neklidném revolučním období.
Ukázky

Osmý život (pro Brilku)

584 Kč
519 Kč
Převážně zdvořilý Leopold - 11%
(1x)
Leopold, novinář ve středním věku, žijící ve stereotypním manželství s Nelou, má až nutkavou potřebu vyjadřovat se ve verších a za všech okolností zůstávat zdvořilý, což ho občas dostává do velice prekérních situací.

Převážně zdvořilý Leopold

314 Kč
279 Kč
Šváb - 11%
„Když se Jim Sams – chytrý, ale v žádném případě nějak zvlášť důmyslný tvor – jednou ráno probudil z nepokojných snů, shledal, že se v posteli proměnil v jakousi nestvůrnou obludu…“ Odkazem na Kafkovu Proměnu rozehrává anglický prozaik krátký příběh.

Šváb

233 Kč
207 Kč
Temná dcera - 11%
(4x)
Leda, profesorka literatury na florentské univerzitě, pochází stejně jako všechny hrdinky románů Eleny Ferrante z Neapole. Kdysi odtamtud utekla, aby se vdala a porodila dvě dcery. Autorka i v tomto románě nahlíží do nitra ženy a do jeho zákoutí.
Ukázky

Temná dcera

222 Kč
198 Kč
Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge. - 11%
(2x)
Soubor zahrnuje lokality od západního cípu Krkonoš počínaje Harrachovem a Novým Světem, až po Žacléř a Trutnov na východě, českou i slezskou stranu Krkonoš, včetně Broumovského výběžku s Adršpachem a Teplickými skalami až po kladskou Hejšovinu.

Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge.

448 Kč
398 Kč
Společenstvo prstenu (ilustrované vydání) - 6%
(7x)
Mladému hobitovi z jedné ospalé vesnice v Kraji je svěřen¨přetěžký úkol: podniknout nebezpečnou pouť přes celou Středozem až k Puklinám osudu a tam zničit vládnoucí prsten Moci - jedině tak lze zabránit Temnému pánu Sauronovi, aby si podmanil celý svět.

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Návrat do divočiny - 11%
(1x)
V knize Raději zešílet v divočině přinesl autor rozhovory s šumavskými samotáři, nyní přináší své zamyšlení nad tím, co mu tři roky se samotáři daly, čím ho tito lidé nejvíc oslovili a proč je má tak rád.

Návrat do divočiny

447 Kč
398 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>