Nejprodávanější tituly - duben 2020

Dámy z Grace Adieu
(2x)
Dámy z Grace Adieu jsou první sbírka povídek autorky světového bestselleru Jonathan Strange a pan Norrell a zavádějí čtenáře hluboko do magického světa Férie – a ten nikdy není tak daleko, jak si myslíme.

Dámy z Grace Adieu

237 Kč
Lunapark
(5x)
Berlín 1934: Pod železničním mostem je nalezen mrtvý příslušník SA. Na zdi nad ním se skví komunistické heslo. Tajná státní policie vychází z politicky motivované vraždy, ale komisař Gereon Rath se rozhodně vést vyšetřování jiným směrem.

Lunapark

404 Kč
Poslední aristokratka
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.

Poslední aristokratka

260 Kč
Příběh služebnice
(13x)
Pochmurná vize blízké budoucnosti Spojených států amerických, které se z demokratických výšin propadly do všeobjímajících hrůz totalitního režimu. Kniha se stala předlohou pro filmové a aktuálně také pro úspěšné seriálové zpracování.
Ukázky

Příběh služebnice

313 Kč
Dítě Boží
(9x)
Třetí román současného amerického spisovatele z roku 1974 je mrazivým obrazem pozvolného a neodvolatelného rozkladu lidských hodnot. Hlavní postavou je vrah a nekrofil a příběh vychází ze skutečného případu, jejž McCarthy svým typickým způsobem přetváří.

Dítě Boží

219 Kč
Soudruzi!
Ve své "Historii komunismu" autor zkoumá vznik i rozvoj tohoto hnutí a analyzuje příčiny jeho neslavného konce. Znepokojivé, přesvědčivě napsané a brilantními argumenty podložené vynikající historické dílo.

Soudruzi!

448 Kč
Divocí detektivové
(7x)
Slavný román jednoho z nejvýraznějších autorů moderní latinskoamerické literatury. Vypráví příběh dvou „divokých detektivů“, básníků-desperátů Artura Belana a Odyssea Limy a jejich přátel, kteří se vydávají po stopách tajemné básnířky Cesáreji Tinajerové.

Divocí detektivové

338 Kč
Felidae
Originální zvířecí bajka z kočičího světa. S kočičí rychlostí se před čtenářem rozvíjí napínavý příběh, jenž bere dech – příběh o sériových vraždách a náboženských sektách, o počítačích a kočkách v říji.

Felidae

211 Kč
Reklama
(1x)
Čtvrtý svazek knižní řady Sudkových fotografických cyklů představuje jeho zakázkovou tvorbu.

Reklama

637 Kč
Babička drsňačka
(10x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
Ukázky

Babička drsňačka

245 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>