Nejprodávanější tituly - duben 2020
beletrie

Kolem Jakuba
(4x)
Pozoruhodná povídková sbírka je svérázným autorským příspěvkem k věčnému literárnímu tématu malého člověka ve víru velkých dějin, příběhy konkrétních jednotlivců na pozadí dějinných zlomů a společenských přeměn....
beletrie
Ukázky

Kolem Jakuba

232 Kč
Sex a lži
(1x)
Předlohou pro tento grafický román byla kniha reportážních pojednání Sex a lži – Intimní život v Maroku. Přinesla řadu portrétů především žen, které se autorce svěřily se svými intimními příběhy.
beletrie

Sex a lži

268 Kč
Dědina
(7x)

Lehce humorný příběh jedné současné vesnice .

beletrie
Ukázky

Dědina

314 Kč
Návrat do Killybegs
(4x)
Jak se z uctívaného hrdiny stane zrádce? Skvěle napsaný, napínavý a čtivý román inspirovaný skutečnými událostmi – zradou a vraždou vysokého představitele strany Sinn Feín, který byl odhalen jako britský tajný agent.
beletrie
Ukázky

Návrat do Killybegs

253 Kč
Klub nenapravitelných optimistů
(19x)
Bohatý, mnohovrstevnatý román dosáhl ve Francii prodeje přes 400 tisíc kusů, obdržel nadšené kritiky i několik literárních cen - např. Prix Goncourt des Lycéens 2010.
beletrie
Ukázky

Klub nenapravitelných optimistů

423 Kč
Dámy z Grace Adieu
(2x)
Dámy z Grace Adieu jsou první sbírka povídek autorky světového bestselleru Jonathan Strange a pan Norrell a zavádějí čtenáře hluboko do magického světa Férie – a ten nikdy není tak daleko, jak si myslíme.
beletrie

Dámy z Grace Adieu

237 Kč
Lunapark
(5x)
Berlín 1934: Pod železničním mostem je nalezen mrtvý příslušník SA. Na zdi nad ním se skví komunistické heslo. Tajná státní policie vychází z politicky motivované vraždy, ale komisař Gereon Rath se rozhodně vést vyšetřování jiným směrem.
beletrie

Lunapark

404 Kč
Poslední aristokratka
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.
beletrie

Poslední aristokratka

260 Kč
Příběh služebnice
(13x)
Pochmurná vize blízké budoucnosti Spojených států amerických, které se z demokratických výšin propadly do všeobjímajících hrůz totalitního režimu. Kniha se stala předlohou pro filmové a aktuálně také pro úspěšné seriálové zpracování.
beletrie
Ukázky

Příběh služebnice

313 Kč
Dítě Boží
(9x)
Třetí román současného amerického spisovatele z roku 1974 je mrazivým obrazem pozvolného a neodvolatelného rozkladu lidských hodnot. Hlavní postavou je vrah a nekrofil a příběh vychází ze skutečného případu, jejž McCarthy svým typickým způsobem přetváří.
beletrie

Dítě Boží

219 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>