Nejprodávanější tituly - červenec 2020
poezie

Hlásky
(1x)
Básnická sbírka.
poezie

Hlásky

89 Kč
Texty III.
(1x)
Nová zjevení bytí / Artaud Momo / Zde leží / Tváří v tvář.
poezie

Texty III.

224 Kč
Celý život
(7x)
Ucelené vydání deníkových zápisků Jana Zábrany, které se rozprostírají téměř celým obdobím komunistického režimu, zahrnují nejen reflexi dobových událostí, ale jsou i jistým oknem do duše tohoto českého básníka a překladatele.
poezie

Celý život

539 Kč
Anadiel
Po sbírce poezie Deště a Grafy (Olomouc 2017) přichází autor s další knížkou básní. T. Tichý (1960), profesí lékař, publikuje také v řadě literárních časopisů.
poezie

Anadiel

86 Kč
Do bouře
(1x)
Hudebnice a literátka, která dosud vydala jednu prozaickou a jednu básnickou sbírku, navazuje ve své aktuální knize básní na tu předešlou, jež vyšla v roce 2017 pod názvem Kolibří úsměv.
poezie

Do bouře

77 Kč
Hlava na špalku
Tato poetická sbírka MARIO HANÁČKA navazuje obsahově i formou na dvě předcházející knihy: „Kino v hlavě “ a „Cesta do hlavy“ včetně vyšperkování abstraktními obrazy JANA SAMCE.
poezie

Hlava na špalku

200 Kč
Hotel po sezóně
Milan Děžinský je ceněný básník a překladatel střední generace; za svou poslední sbírku Obcházení ostrova (2017) získal Magnesii Literu za poezii. Nyní přichází s netypickou novinkou, sbírkou dle vlastních slov „stvořenou z radosti i piety".
poezie

Hotel po sezóně

206 Kč
Cherubín troubí na kost fanfáru
Sbírky Víta Slívy, zejména z poslední doby, jsou si v mnohém podobné, a přesto v každé z nich je něco navíc.
poezie

Cherubín troubí na kost fanfáru

224 Kč
Lidová tvořivost
Ošatka lidového humoru pro potěchu duše. Že už dnes nevzniká lidová poezie? Nesmysl! Žije pořád, jen za ní musíte sestoupit do suterénu mezi ochlasty, flamendry, zpustlíky, necudy, dlaždiče, ulejváky, prďochy, pobudy, hajzldědky a jiné citlivé duše.
poezie

Lidová tvořivost

179 Kč
Mauzoleum
(1x)
Mauzoleum patří k ústředním a ojedinělým dílům německé poezie. Třicet sedm Enzensbergerových balad pojednává o rozporuplnosti pokroku, o procesu trvajícím celá staletí, jehož významné, tragické, komické i absurdní problémy na nás dopadají dodnes.
poezie

Mauzoleum

217 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 152 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 16 > >>