Nejprodávanější e-knihy - září 2020

Tajemný svůdce
Manažerka luxusního horského hotelu Stella si není jistá, kdo je ve skutečnosti onen tajuplný muž v nejluxusnějším apartmá. Ví jen to, že ji zachránil před velkou pohromou, a pak ji s opojnou lehkostí svedl.
Ukázky

Tajemný svůdce

69 Kč
Všude samý Skot
(1x)
Londýnská slečna Amelia-Rose Baxterová nebude nikomu za hlupáka. Její rodiče by sice rádi ulovili zetě se šlechtickým titulem, ale ona nikdy nevymění to, čím je, za příslib manželství.
Ukázky

Všude samý Skot

199 Kč
Ostrov šedých mnichů
(4x)

Vraždy v písečných dunách Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena a i po jedenácti letech zůstává její vrah neodhalen.

Ukázky

Ostrov šedých mnichů

299 Kč
Baletky
(15x)
Baletky mají dvě tváře. Tu přední, usměvavou a dokonalou, kterou vidí publikum.
Ukázky

Baletky

125 Kč
Konec starých časů
V druhém díle trilogie Carmen Kornové sledujeme další osudy přítelkyň Henny, Käthe, Idy a Liny, narozených kolem roku 1900 v Hamburku. Nyní se nacházejí na prahu padesátky.
Ukázky

Konec starých časů

397 Kč
Tajemství lady Gwyn
(3x)
Major Joshua Wolfe, vnuk vévody z Armitage, se vrátil z napoleonských válek jako invalida. Protože jeho rodina neměla žádný majetek, je zaměstnán jako myslivec na panství Armitageů.
Ukázky

Tajemství lady Gwyn

199 Kč
Velká chyba - Doggerland 1.
(3x)
Když se inspektorka Karen Eiken Hornbyová ráno probudí s kolosální kocovinou, a navíc v hotelové posteli vedle svého šéfa, nemá radost ani z jednoho. A ještě ke všemu se u ní doma v kuchyni najde brutálně zavražděná žena...
Ukázky

Velká chyba - Doggerland 1.

278 Kč
Život v utajení
(2x)
Autorka ve svých fascinujících pamětech vypráví o výcviku a nasazení v elitní jednotce CIA, o pronásledování nebezpečných mezinárodních teroristů, ale také o manželství a narození dcery během práce v utajení.
Ukázky

Život v utajení

280 Kč
Hranice lesa
(1x)
Vítěz ceny Magnesia Litera 2020 – objev roku. Prozaický debut Vratislava Kadlece nabízí sedmnáct povídek různé délky a rozmanité formy, v nichž jako by se potkával Karel Michal a jeho Bubáci pro všední den s texty Jorge Luise Borgese.
Ukázky

Hranice lesa

159 Kč
Bábovky
(12x)
Nechte se strhnout upřímnou zpovědí hlavních hrdinek, kde nechybí ironie, humor, bolest, napětí, nenávist ani láska. Kde se emotivní příběhy vzájemně prolínají, jeden vede ke druhému, k celé řadě zajímavých rozuzlení a potom nerušeně pokračují dál, někdy šťastně, někdy ne, takový už je život.
Ukázky

Bábovky

209 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>