Nejprodávanější e-knihy - září 2020

Vraždící golem
O pražské židovské čtvrti kolují pověsti, že prý zdejší rabín Jehuda Löw ben Becalel sestrojil umělého sluhu – golema, který mu slouží. Rabín Löw ho vybavil neuvěřitelnou silou, díky níž může golem i zabít.
Ukázky

Vraždící golem

189 Kč
Balada o ptácích a hadech - 20%
(3x)
Pohánějí ho ambice. Soupeření ho žene kupředu. Ale za moc se platí. Je ráno v Den sklizně, který zahajuje desáté Hladové hry. Osmnáctiletý Coriolanus Snow se v Kapitolu připravuje na svou jedinou příležitost získat slávu jako trenér, jeho šance jsou však mizivé.
Ukázky

Balada o ptácích a hadech

349 Kč
279 Kč
Dark Web: Sex, drogy a bitcoiny - 20%
(1x)
Dark Web je tajemné a mýty opředené místo na internetu, kde se za virtuální peníze dá koupit leccos ilegálního. Lidé si posílají poštou drogy a padělané dokumenty, nakupují ukradené kreditní karty a sledují pornografii za hranou zákona.
Ukázky

Dark Web: Sex, drogy a bitcoiny

237 Kč
190 Kč
Jedna noc s princeznou - 20%
Nafoukaná a rozmazlená princeznička, které zatím všichni umetali cestu, a najednou není po jejím? Nebo mladá a silná žena, jež už nechce být loutkou v rukou jiných? Ne, Roman si není jistý, co si má o Olivii myslet.
Ukázky

Jedna noc s princeznou

69 Kč
55 Kč
Praskliny - 20%
(3x)
Když se na Zem snese malý kulovitý útvar, není člověka, v němž by tento jev nevzbudil očekávání. Koule sice levituje pár desítek centimetrů nad povrchem a je podivuhodně rezistentní vůči jakýmkoli pokusům o její přesun či zničení, ale jinak z ní nic nevychází.
Ukázky

Praskliny

199 Kč
159 Kč
PS: Je to výzva - 20%
(1x)
Nový romantický příběh úspěšné autorky ze série PS Drahá slečno Keanová, dříve, než tato směšná domluva započne, dovolte mi, abych se dostatečně jasně vyjádřil: vím, kdo jste, vím, že Vás můj otec najal, a vím, proč Vás najal..
Ukázky

PS: Je to výzva

199 Kč
159 Kč
Sladké usmiřování - 20%
Neustálé konce a zase udobřování se Samem Blackwellem už Mindy nebaví. Takže když se s ní sestry vsadí, že s ním nedokáže přijít na svatbu, aniž by se do něj zase nezamilovala, Mindy sázku přijme.
Ukázky

Sladké usmiřování

69 Kč
55 Kč
Svatba roku - 20%
Organizátorka společenských akcí Teresa stojí před nelehkým úkolem. Pokud nechce přijít o kariéru a pokud chce zachránit svého nezvedeného bratra, musí zorganizovat velkolepou svatbu, jejíž termín je však šibeniční.
Ukázky

Svatba roku

69 Kč
55 Kč
Najděte si svého marťana - 20%
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
150 Kč
Heřmánkové údolí
(11x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>