Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
sport a fitness

Můj dlouhý běh - 20%
Druhé, rozšířené vydání úspěšné knihy. Ikona českého ultramaratonu Daniel Orálek (1970) v ní vypráví o touze objevit svoje limity a pokusit se dostat za ně, bolesti, dřině a pochybnostem navzdory.
sport a fitness
Ukázky

Můj dlouhý běh

169 Kč
135 Kč
Jóga a sex - 20%
(2x)

Lidská sexuální síla – cesta od tělesné radosti až k nejvyššímu štěstí...

Sexem k nebesům? Ano – a to doslova.

O ničem se netraduje tolik nepravd a mýtů jako o sexu a nic není spoutáno tolika tabu a zatíženo takovým nepochopením.

sport a fitness
Ukázky

Jóga a sex

254 Kč
203 Kč
Primal Blueprint - 20%
(2x)
Hlad, hodiny ve fitness, život plný omezení. Zhubnu. Zbavím se vysokého tlaku. Získám fyzičku. Jenže - stane se něco jiného. Hladu se tělo brání ještě usilovnějším ukládáním tukových polštářů, nadměrná zátěž poškozuje klouby.
sport a fitness
Ukázky

Primal Blueprint

269 Kč
215 Kč
Jóga z obýváku - 20%

Zacvičte si jógu v klidu a pohodlí pod vedením profesionálů Pozvěte si jógu domů a začněte cvičit ještě dnes, třeba v obýváku. Někdy se vám nikam nechce nebo zrovna nemůžete vyrazit někam za cvičením. Navíc jsou věci, které se na běžných lekcích ani nedozvíte.

sport a fitness
Ukázky

Jóga z obýváku

279 Kč
223 Kč
Spojeni jógou - 20%

24 nejzajímavějších osobností české jógy Rozhovory s 24 nejzajímavějšími osobnostmi, které se v ČR jógou zabývají, včetně starší generace, která u nás s jógou začínala.

sport a fitness
Ukázky

Spojeni jógou

249 Kč
199 Kč
Posilování - 20%
Zvýšení síly, budování svalové hmoty, spalování tuku a tvarování postavy. S barevnými ilustracemi, s podrobným popisem provedení a tréninkovými radami se knížka Posilování na anatomických základech určitě stane užitečným pomocníkem.
sport a fitness
Ukázky

Posilování

382 Kč
306 Kč
Kyusho – Vitální body v bojových uměních a sebeobraně - 20%
Kyusho je bojové umění, které pro účinnou sebeobranu využívá aktivní body a energii lidského těla. Jedná se o zvláštní metodu ochrany, která je vhodná i pro jednotlivce bez předchozího speciálního tréninku.
sport a fitness
Ukázky

Kyusho – Vitální body v bojových uměních a sebeobraně

169 Kč
135 Kč
Windsurfing - 20%
Kniha je určena začínajícím i aktivním surfařům.
sport a fitness
Ukázky

Windsurfing

149 Kč
119 Kč
Život v kleci - 20%
Snad žádný jiný sport u nás v poslední době nezaznamenal takový nárůst popularity jako MMA. Smíšená bojová umění se však v Česku neobjevila jako blesk z čistého nebe – mají za sebou minimálně 20 let historie.
sport a fitness
Ukázky

Život v kleci

249 Kč
199 Kč
Kondiční příprava dětí a mládeže - 20%
Populárně napsaná kniha je zaměřena na kondiční přípravu dětí a mládeže s využitím moderních pomůcek a tréninkových prostředků. Více než 180 efektivních cvičení, ilustrovaných na fotografiích, se stane inspirací pro trénink mladých sportovců....
sport a fitness
Ukázky

Kondiční příprava dětí a mládeže

212 Kč
170 Kč
Příběhy Corsa rosa - 20%
(1x)
Kniha volně navazuje na Příběhy Staré dámy. Tentokrát se zaměřujeme na druhý z tria slavných třítýdenních závodů – Giro d’Italia.
sport a fitness
Ukázky

Příběhy Corsa rosa

359 Kč
287 Kč
Udeř a uteč! - 20%
Jaké jsou mýty o sebeobraně a jaká je skutečnost? Přehledná příručka pro laiky, kteří se nevěnují žádnému bojovému umění, a přitom chtějí vědět, jak se ubránit v případě napadení.
sport a fitness
Ukázky

Udeř a uteč!

99 Kč
79 Kč
Cyklistika - 20%
Populárně napsaná publikace oslovuje širokou část sportující populace, počínaje těmi, kteří si chtějí pomocí kola zvýšit fyzickou kondici, až po zkušené cyklisty a amatérské závodníky.
sport a fitness
Ukázky

Cyklistika

271 Kč
217 Kč
Pohybová příprava dětí - 20%
Chcete vědět, co může gymnastika nabídnout mladým sportovcům pro rozvoj jejich pohybových schopností a dovedností? Vám všem, kteří pracujete jako sportovní trenéři různých sportovních specializací, jako instruktoři či učitelé tělesné výchovy.
sport a fitness
Ukázky

Pohybová příprava dětí

149 Kč
119 Kč
Kompenzační cvičení
Jedinečná publikace předkládá všem kondičním, výkonnostním i vrcholovým sportovcům více než devadesát vhodných uvolňovacích, protahovacích i posilovacích kompenzačních cvičení s využitím vlastní váhy těla i dostupných cvičebních pomůcek.
sport a fitness
Ukázky

Kompenzační cvičení

170 Kč
Krasobruslení - 20%
Mistryně republiky v tancích na ledě připravila jedinečnou publikaci nejen pro výkonnostní sportovce a trenéry, ale rovněž pro nejširší okruh zájemců o tento krásný sport.
sport a fitness
Ukázky

Krasobruslení

149 Kč
119 Kč
Hry ve sportovní přípravě dětí - 20%
Kniha populárně odbornou formou seznamuje čtenáře se zásadami a požadavky na využití her v tréninku dětí vhodných pro všechna sportovních odvětvích.
sport a fitness
Ukázky

Hry ve sportovní přípravě dětí

149 Kč
119 Kč
Flow ve sportu - 20%
Cokoli člověk dělá, měl by dělat na sto procent, „zakousnout se“ do činnosti a nezajímat se v tu chvíli o nic jiného.
sport a fitness
Ukázky

Flow ve sportu

169 Kč
135 Kč
Tajemství pelotonu - 20%
(1x)

Insider promluvil o světě profesionálních cyklistů Autor této knihy je neznámý. Vímě o něm jen to, že se řadu let účastnil takových závodů jako Tour de France, Giro d´Italia nebo Vuelta. Nějaký čas jako lídr týmu, pak jako "nosič vody", který na lídra pracuje.

sport a fitness
Ukázky

Tajemství pelotonu

209 Kč
167 Kč
Postav si svou postavu - 20%

Tréninkový plán, který zvládne kdokoli, kdekoli a kdykoli: 3 měsíce, 39 cviků, 12 sestav  Existuje mnoho důvodů, proč se lidé zdráhají začít na sobě pracovat. A přitom stačí tak málo: srozumitelné vedení. Kniha Postav si svou postavu vám ho poskytne.

sport a fitness
Ukázky

Postav si svou postavu

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 186 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>