Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
česká

Kronika zániku Evropy - 30%
(15x)
Román vypráví o osudech rodiny Wagnerů, která prožívá postupný úpadek evropské civilizace. Kniha je rozdělena na dvě části. První díl nazvaný „Jak to celé začalo“ popisuje léta 1984 – 2019 a vychází z reálného vývoje Čech a Evropy.
česká
Ukázky

Kronika zániku Evropy

349 Kč
244 Kč
Zvuky probouzení
(3x)
Kniha manželů Třešňákových vypráví příběh výchovy dcery s autismem spojeným s mentální retardací a vážnými projevy chování. Není primárně svědectvím o autismu, ale spíše o hledání rovnováhy v extrémně náročné životní situaci.
česká
Ukázky

Zvuky probouzení

199 Kč
Prašina
(15x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
česká
Ukázky

Prašina

135 Kč
Křišťálový klíč III. - Jarmarečník - 30%
(3x)
Dědicové Ignáce Heřmana přijdou o Falknovskou huť, kterou získá Leopoldova bývalá snoubenka Hildegarda, jejímž hlavním cílem je pomstít se rodu Heřmanů.
česká
Ukázky

Křišťálový klíč III. - Jarmarečník

299 Kč
209 Kč
Sněžný měsíc
(6x)
Nová detektivka Michaely Klevisové zavádí čtenáře do idylické krajiny Beskyd, kde na horách ještě žijí lidé podobně prostě a v souladu s přírodou jako generace jejich předků.
česká
Ukázky

Sněžný měsíc

279 Kč
Až se ti zatočí hlava
(3x)
Temně groteskní příběh, v němž o sebe křísnou dva muži z opačných táborů společenského spektra a pak se začnou dít věci. Příběh Štindlovy knihy se odvíjí na pomezí satiry, hororu, psychodramatu i road movie.
česká
Ukázky

Až se ti zatočí hlava

188 Kč
Krvavý Bronx
(2x)
Nejlepší autoři z nakladatelství Host a Druhé město napsali text na motivy z „černé kroniky“, a tak vznikla obsáhlá povídková antologie s názvem Krvavý Bronx.
česká
Ukázky

Krvavý Bronx

239 Kč
Zlodějka příběhů
(3x)

Další příběh od královny českých detektivek  Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství.

česká
Ukázky

Zlodějka příběhů

279 Kč
Kdo ví, kde budu zítra
(5x)

Tomáš Etzler (* 1963) je český novinář, který v letech 2007 až 2014 působil jako stálý zpravodaj České televize v Číně. V roce 1999 začal pracovat pro CNN jako editor zpráv a poté působil pět let jako válečný zpravodaj CNN na Haiti, v Iráku a v Afghánistánu.    

česká
Ukázky

Kdo ví, kde budu zítra

249 Kč
Soběstačný
(8x)
Zuzana Dostálová napsala román o dospívání a dospělosti, o samotě a samostatnosti. Hrdinův život sleduje v rozmezí několika let a vyprávění nenechává jen na něm.
česká
Ukázky

Soběstačný

150 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>