Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
relaxace a cvičení

Jóga pro seniory - 20%
(1x)

Udržujte si pružnost a sílu svého těla i ve zralém věku!  Jóga je jedním z nejlepších způsobů, jak si udržet pohybové schopnosti, ohebnost a sílu i ve vyšším věku, je to šetrný a klidný způsob, jak své tělo rozhýbat, a dokonce umí i zlepšit náladu.

relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga pro seniory

249 Kč
199 Kč
Sportovní výživa do kapsy - 20%
Každý sportovec by měl ovládat zásady a pravidla z výživového poradenství a k jejich praktickému využití slouží celá řada tabulek, schémat, seznamů a přehledů, od nutričních hodnot základních potravin, přes množství potřebných vitaminů a minerálů, přehledu suplementů, proteinových doplňků, až po slovník nutričních pojmů a anglických výrazů ve sportovní výživě.
relaxace a cvičení
Ukázky

Sportovní výživa do kapsy

127 Kč
102 Kč
Parkour a freerunning - 20%
Autoři, sportovní odborníci s dlouholetou parkourovou a trenérskou praxí, přinášejí čtenářům kromě teoretického úvodu hlavně postup nácviku, základy provedení a návrh vhodného cvičení pro rozvoj jednotlivých prvků.
relaxace a cvičení
Ukázky

Parkour a freerunning

169 Kč
135 Kč
Fitness výživa - 20%
Nové vydání úspěšné publikace! Žádný jiný dietní plán vám nepomůže tak snadno získat svalovou hmotu a redukovat přebytečný tuk jako program Power Eating vycházející z moderních vědeckých poznatků o výživě.
relaxace a cvičení
Ukázky

Fitness výživa

322 Kč
258 Kč
Klasické masáže - 20%
Kniha přináší ucelený přehled sedmi základních skupin masérských hmatů klasické masáže. Mohou ji využít studenti vysokých i středních škol, účastníci rekvalifikačních kurzů, maséři,fyzioterapeuti, ale i široká veřejnost.
relaxace a cvičení
Ukázky

Klasické masáže

203 Kč
162 Kč
Lymfatické masáže - 20%
(1x)
Ojedinělá publikace, určená především masérům mimo oblast zdravotnictví, přináší názorně ilustrovaný popis hmatů lymfatické masáže, která je nejlepší terapií lymfatických otoků – lymfedémů
relaxace a cvičení
Ukázky

Lymfatické masáže

186 Kč
149 Kč
Co dělat, aby nám bylo hezky - 20%
Máte někdy pocit, že jste se ocitli na prahu beznaděje a prázdnoty? Nic se vám nedaří, nic nefunguje a lidé kolem, místo aby vám pomohli dostat se z vašeho podivného stavu, se vám snaží házet ještě spíše klacky pod nohy?
relaxace a cvičení
Ukázky

Co dělat, aby nám bylo hezky

119 Kč
95 Kč
Jak jednoduše meditovat každý den - 20%
Meditační a tzv. mindfulness techniky dokážou komukoliv snadno a rychle pomoci. Řadu z nich můžete provádět kdykoliv a kdekoliv, jsou velmi jednoduché a příjemné. Stačí, když jim budete věnovat pouze pár minut denně.
relaxace a cvičení
Ukázky

Jak jednoduše meditovat každý den

186 Kč
149 Kč
15 nejlepších metod, jak pomoci sám sobě - 20%
Po každé krizi následuje nový začátek. Abychom jej zvládli snadněji, existuje mnoho metod a technik, jimiž si můžeme pomoci.
relaxace a cvičení
Ukázky

15 nejlepších metod, jak pomoci sám sobě

144 Kč
115 Kč
Přirozený funkční trénink - 20%
Přirozený funkční trénink představuje metodiku kondičního cvičení pro zdraví a všestrannou výkonnost, současně je také průvodcem pohybem v praktickém životě. Pomůže vám zacházet s vlastním tělem zdravěji při každodenních činnostech, v práci nebo ve sportu.
relaxace a cvičení
Ukázky

Přirozený funkční trénink

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 57 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>