Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2020

Praha noir

14 povídek předních českých spisovatelů v podání 14 výtečných českých herců. Kolik tváří mají pražské zločiny, záhady a tajemství? Čtrnáct českých autorů přijalo výzvu nabídnout na tuto otázku odpověď a navázat tak na bohatou...

Praha noir

Pavel Mandys (ed.)
314 Kč
Sedm svědků
Dva násilníci, jedna žena, jedna vražda a sedm svědků.

Sedm svědků

206 Kč
Sharpův tygr
Píše se rok 1799 a britská armáda táhne k Seringapatamu, opevněnému městu sultána Típúa. Sharpovi se naskytne příležitost uniknout tyranskému seržantu Hakeswillovi i nudnému vojenskému životu.

Sharpův tygr

143 Kč
Stín viny
Dramatizace známého detektivního románu z prostředí bohaté newyorské rodiny, v jejímž středu dojde k nečekané vraždě.

Stín viny

224 Kč
V lese visí anděl
(3x)
Brilantní norská detektivka, jež v sobě skrývá hrůzné tajemství! Policejní detektiv Holger Munch se chystá do důchodu, v němž si chce užít vážnou hudbu, matematické hádanky a pokuřování cigaret. Jenže Norskem právě otřásají podivné vraždy...

V lese visí anděl

269 Kč
Zabij mě znovu
(3x)
Když Maggie Taylorová přijme v Manchesteru nové zaměstnání, je přesvědčená, že pro její rodinu je to krok správným směrem. Děti si zvyknou brzy, ovšem manžel Duncan už tak nadšený není.Jednou večer přijde Maggie z práce domů a zažije šok.

Zabij mě znovu

296 Kč
Zavřená truhla
(2x)
Nejslavnější postava z pera královny zločinu je zpět… Poirot, jedinečná postava světové detektivní scény, jež letos oslaví sto let od okamžiku svého zrodu, se po úspěchu Vražd s monogramem vrací s novým případem z pera Sophie Hannah.

Zavřená truhla

359 Kč
Zlobilky

Veselé poslouchánky o zlobivých holčičkách. Byly jednou holčičky a ty moc a moc zlobily. Jedna si pořád vymýšlela, že ji něco kousne, druhá se nechtěla mýt, jiná stále na někoho neslušně ukazovala. Další se toulaly, bály se a byly strašné...

Zlobilky

179 Kč
Znamení rožmberské růže
Oldřich z Chlumu narazí nedaleko hradu Bezdězu na umírajícího mnicha. Od něho se dozví, že se připravuje zavraždění Přemysla II. Otakara. Okamžitě odjíždí krále varovat. Na Pražském hradě dojde k vraždě muže, který mohl o spiknutí podat svědectví.

Znamení rožmberské růže

314 Kč
Anička a její kamarádky
(1x)
Poslechněte si první příběh z oblíbeného cyklu o školačce Aničce v podání Marthy Issové! Anička nastupuje do druhé třídy v malebné vesničce své babičky, kde to sice dobře zná, ale zprvu má trochu obavy. Najde si nějakou kamarádku?

Anička a její kamarádky

179 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>