Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2020

Odpoledne s labutí
Rodiče vidí ve svých dětech budoucnost, děti vidí ve svých rodičích minulost. Problém je - jak spolu rozumně vyjít, když se z dětí stávají dospělí...

Odpoledne s labutí

179 Kč
Osudy
Rozhlasové vzpomínky herce, zpěváka, textaře, spisovatele a zakladatele divadla Semafor.

Osudy

206 Kč
Prsatý muž a zloděj příběhů
(5x)

Neznámější Formánkova kniha nyní na MP3 s bonusem. Prsatý muž a zloděj příběhů je o tom, co člověk najde na dně, když už si myslí, že nemůže dál, i o tom, že zázrak potkáme nejen v přítmí pralesa, ale kdekoliv.

Prsatý muž a zloděj příběhů

269 Kč
Příběh kriminálního rady
(1x)
Když se řekne kriminální rada, všem se jistě vybaví tvář dobromyslného, kulaťoučkého rady Vacátka. Kriminální rada Heumann je však z úplně jiného těsta – přísný, rezervovaný muž s myšlením chladnějším a racionálnějším, než bychom očekávali.

Příběh kriminálního rady

224 Kč
S Blbounem za velkým dobrodružstvím
(1x)
Jeníček, Mařenka a jejich svérázný kamarád Blboun nejapný jsou zpět a s nimi i známé postavy ze světa pohádek. Tentokrát se dozvíme pravdu o tom, jak to bylo se Šípkovou Růženkou, Otesánkem nebo Čertem a Káčou.

S Blbounem za velkým dobrodružstvím

134 Kč
Sherlock Holmes
Dramatizace povídek Sira A.C.Doyla z archivu brněnského rozhlasu. V hlavních rolích povídek Tři Garridebové a Umírající detektiv opět Jiří Tomek a Jaroslav Kuneš.

Sherlock Holmes

224 Kč
Touha jménem Einodis
Původní český komorní muzikál Letní scény Divadla Ungelt pro Martu Kubišovou a Anetu Langerovou. Příběh inspirovaný nevšedním osudem baronky Sidonie Nádherné, poslední majitelky zámku Vrchotovy Janovice.

Touha jménem Einodis

341 Kč
Vraždy v kruhu / Muž na dně
(2x)
Kolik motivů může mít jedna vražda? Kolem mrtvého z jezera se vynoří plejáda svérázných osob: od pěstitele konopí přes renomovaného architekta, promiskuitního policistu až po tajemnou Kubánku.

Vraždy v kruhu / Muž na dně

359 Kč
Andrej Giňa
Andrej Giňa čte vybrané povídky z knihy Paťiv. Ještě víme, co je úcta.

Andrej Giňa

179 Kč
Bridget Jonesová: Láskou šílená
(1x)
Bridget Jonesová se vrací po téměř šestnácti letech na scénu. Leccos se bezpochyby změnilo, ale hodně toho zůstalo při starém. Pravda, Bridget zestárla, sama vychovává dvě děti, ale na jejím přístupu k životu se nezměnilo zhola nic.

Bridget Jonesová: Láskou šílená

314 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>