Nejprodávanější tituly - leden 2021
horory

Doktor Spánek
(1x)
Stephen King v knize Doktor Spánek navazuje na svůj předchozí román Osvícení, takže se opět setkáme se známými hrdiny. Malý Danny dospěl a přes svá dobrá předsevzetí se vydal v otcových stopách alkoholismu a záchvatů zuřivosti.
horory

Doktor Spánek

450 Kč
Duch domu Ashburnů
(4x)
O tomto domě se šířily podivné zvěsti bezmála sto let. Jeho majitelka, Edith, odmítala nechat kohokoli vstoupit dovnitř a nedaleké městečko navštěvovala jen málokdy. Po její smrti zdědila dům její jediná příbuzná, Adrienne.
horory

Duch domu Ashburnů

314 Kč
Mrtvá zóna
(1x)
Mrtvá zóna je napínavý a dobrodružný příběh, odehrávající se na pozadí skutečných historických událostí v USA v sedmdesátých letech dvacátého století. Je v pořadí teprve pátým publikovaným románem Stephena Kinga - a stále patří k jeho nejúspěšnějším.
horory
Ukázky

Mrtvá zóna

249 Kč
Ostrov Duma Key
(4x)
Edgar Freemantle je bohatý stavař, který při nehodě na stavbě utrpí zranění mozku a přijde o pravou paži. Během zdlouhavého léčení propadá takovým záchvatům zuřivosti a výpadkům paměti, že ho opustí manželka.
horory

Ostrov Duma Key

333 Kč
Dracula
(4x)
Klasický román o fatálním střetu s nesmiřitelným zlem.
horory

Dracula

448 Kč
Noční kousky
(2x)
Sbírka povídek inspirovaná rytinami malíře Jacquese Callota. V souhrnném celku vychází tato klasická sbírka v češtině vůbec poprvé od doby svého vydání v roce 1817.
horory

Noční kousky

269 Kč
Berserk 3
(1x)
Guts bojuje ze všech sil, ale jeho ďábelský protivník je příliš mocný a k jeho porážce bude třeba víc než jen hrubá síla a šermířský um. A i kdyby se snad našel někdo, kdo by mu dokázal pomoci, jistě to nebude zadarmo...
horory

Berserk 3

269 Kč
Rose Madder
Rose Danielsová se v pouhých osmnácti letech provdala za sadistického policistu-detektiva, který s ní nesmírně brutálně zachází.
horory

Rose Madder

360 Kč
Křižovatky
(1x)

Žánrově patří Křižovatky k westernu-hororu. Jsou tu „praví“ chlapi i padouši, krásné ženy a jeden zelenáč, hrají se karty a hodně se střílí. Ale protože tuto knihu napsal Jack Ketchum, buďte si jisti, že všechno bude trochu jinak. Hodně jinak.

horory

Křižovatky

151 Kč
Mimo dosah
(3x)
Postmoderní vícehlasá hypnotická novela. Sen, realita, horor či noční můra?
horory

Mimo dosah

178 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 70 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>