Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
beletrie

Chci tě zpátky! - 20%
O miliardáři Williamu Walkerovi se povídá, že je arogantní a má srdce jako z kamene. Dělat mu osobní asistentku bylo pro Indiu nekonečnou noční můrou. Když se jí naskytla jiná pracovní příležitost, ani na chvíli neváhala a okamžitě po ní skočila.
beletrie
Ukázky

Chci tě zpátky!

69 Kč
55 Kč
Chci tvůj život - 20%
Syn Kelly Medinové odešel už před rokem na univerzitu a ona se cítí úplně sama. Navíc zjistí, že se do města přistěhovala žena, jež se shodou okolností jmenuje také Kelly Medinová. Tahle její mladší verze Kelly připomíná minulý život, který je nenávratně pryč.
beletrie
Ukázky

Chci tvůj život

209 Kč
167 Kč
Chlap kousl psa - 20%
Kniha je souborem padesáti drobných zamyšlení inspirovaných statěmi a články z významných světových časopiseckých zdrojů. Přístupnou formou zprostředkovává i obtížnější poznatky o lidském mozku, o vztahu mozku a mysli, vědomí a sebeuvědomění, ...
beletrie
Ukázky

Chlap kousl psa

220 Kč
176 Kč
Christina - 20%
Ďábelské auto v klasickém hororovém thrilleru Středoškolák Arnie zahlédne stařičké auto Plymouth a okamžitě zatouží ho mít a pro radost si ho opravit. Jeho rodiče však mají naprosto odlišné představy o tom, jak by měl syn trávit čas a utrácet peníze.
beletrie
Ukázky

Christina

299 Kč
239 Kč
Ilusie - 20%
(4x)
První část osmidílné fantasy série, ve které se prolínají motivy národního finského eposu – Kalevaly, vychází z finských lidových příběhů, z historie a kultury země tisíců jezer i z její hudby.
beletrie
Ukázky

Ilusie

280 Kč
224 Kč
Já, člověk - 20%
(1x)

Co uvidím tvýma očima? Vítězný titul literární soutěže Albatrosu na téma Svět kolem nás. Co dělá člověka člověkem: Dvě ruce a dvě nohy? Chytrá hlava, šikovné ruce? Nebo jde hlavně o to, co ho baví a naplňuje? Když budete lidem naslouchat, sami vám rádi řeknou, co je podle nich nejdůležitější.

beletrie
Ukázky

Já, člověk

249 Kč
199 Kč
Jak jsem nebyla na Lvech a jiné příhody - 20%
(2x)

„Ste hérečka?! A kerá?“  Nebyla na Lvech, nejezdí na Maledivy ani do Hollywoodu! Zato jezdí na chalupu, má děti, muže, psa, starosti, práci v divadle, rodinu ve Znojmě, smysl pro humor a díky tomu spoustu příhod.

beletrie
Ukázky

Jak jsem nebyla na Lvech a jiné příhody

179 Kč
143 Kč
Jak jsem poznal Japonsko - 20%
Japonsko je vzdálená exotická země opředená mýty a záhadami. Před svou první cestou jsem nic moc nevěděl. Pojmy jako wabi-sabi, kincugi či ikigai jsem měl za kouzelné formulky. Japonci mě však hodně naučili.
beletrie
Ukázky

Jak jsem poznal Japonsko

149 Kč
119 Kč
Jak se král Země víl naučil nenávidět příběhy - 20%
(2x)

I srdce z kamene se dá zlomit. Ilustrovaný doplňkový díl série Krutý princ. Než se z něj stal krutý princ nebo podlý král, byl jen obyčejným vílím dítětem se srdcem z kamene. Odhalte nová tajemství Cardana, záhadného krále Země víl Elfhame!

beletrie
Ukázky

Jak se král Země víl naučil nenávidět příběhy

249 Kč
199 Kč
Jakubův cestovní deník 3 - 20%
Po dvou pěších cestách z Mexika do Kanady se Jakub Čech v roce 2020 chystal na svou třetí dlouhou stezku v USA – Appalachian Trail. Jenže uskutečnění tohoto snu překazil příchod covidové pandemie.
beletrie
Ukázky

Jakubův cestovní deník 3

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>