Nejprodávanější tituly - listopad 2021

Šťastná za všech okolností
(1x)
„Až umřu, kluci,“ říkám svým synům, „chci, abyste věděli, že jsem byla šťastná, protože já dovedla být šťastná za všech okolností.

Šťastná za všech okolností

269 Kč
Malá
(5x)
V této naprosto originální, fantasmagorické knize sleduje Edward Carey životní kroky Marie Grosholtzové, maličké Švýcarky, která se dostala do revoluční Paříže a nakonec se proměnila v legendární Madame Tussaud.
Ukázky

Malá

448 Kč
Dech
(2x)
Nádech, výdech a znovu. Zapomněli jsme tu nejpřirozenější věc na světě? Minimálně v posledních letech se zdá, že lidé jsou čím dál posedlejší zdravým životním stylem.
Ukázky

Dech

359 Kč
Imitátor
(2x)
Nový krimiromán od autora úspěšné série Hadrový panák – hrdinové se mění, napětí a akce nepolevují... Píše se rok 1989. Detektiv Chambers a konstábl Winter pátrají po zločinci se zvrácenou vášní.

Imitátor

134 Kč
Téměř nesmrtelná láska
(4x)
Příběh lásky dvou lidí, kterým se vztah pod rukama proměnil v milostný zápas. Tomáš, uznávaný pražský intelektuál, se seznámí s režisérkou Martinou, která žije a pracuje zároveň v Paříži i Praze a píše scénář dokumentárního filmu o Milanu Kunderovi.
Ukázky

Téměř nesmrtelná láska

357 Kč
Tenkrát v Hollywoodu
(1x)
Tenkrát v Hollywoodu je očekávaná románová prvotina Quentina Tarantina, alchymisty, jenž dokázal proměnit filmový brak ve zlato. Proslulý americký režisér v ní vychází ze stejnojmenného oscarového filmu a s ohromujícím elánem rozvíjí jeho témata.
Ukázky

Tenkrát v Hollywoodu

357 Kč
Zpěvník
Zpěvník obsahuje texty a notové zápisy 52 písní oblíbené české zpěvačky, harmonikářky a hudební skladatelky Radůzy.

Zpěvník

269 Kč
Uranova
(2x)
Anglická dívka Angela, která má těsně před svatbou, se v srpnu 1968 vydá do Československa navštívit rodinu svého otce, jehož nikdy nepoznala. Poslední, co od ní její snoubenec Henry uslyší ze sluchátka telefonu, je slovo „chleba“...
Ukázky

Uranova

268 Kč
Noční obraz
Vladimír Mišík, jehož poslední deska Jednou tě potkám získala šest cen Anděl a zaznamenala vynikající ohlasy, vydává v září 2021 nové studiové album s názvem Noční obraz.

Noční obraz

670 Kč
Toulky českou minulostí 17
(1x)
Sedmnáctý díl Toulek českou minulostí se v první části věnuje historii pražské německy a hebrejsky psané literatury.

Toulky českou minulostí 17

386 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>