Nejprodávanější e-knihy - duben 2021

Nezbedná manželka - 20%
(1x)
Zdá se, že manželství Nicola Santo Domenica a Chiary je pouze obchodní dohoda… ale jen do svatební noci! Noci plné hříšných rozkoší a vášně.
Ukázky

Nezbedná manželka

69 Kč
55 Kč
Nezralé bobule angreštu - 20%
Čtyři autobiografické prózy Ljudmily Petruševské ukazují drsný obraz dospívání v Rusku během druhé světové války a těsně po ní. Hrdinka povídek, zanedbávaná holčička, se protlouká světem, v němž vládne hrubá síla a zákon smečky.
Ukázky

Nezralé bobule angreštu

139 Kč
111 Kč
Noční cirkus - 20%
(3x)
Navštivte spolu s námi tajemný cirkus, jenž přijíždí bez ohlášení, aby na svá noční představení roztáhl černobílá šapitó a poskytl svým návštěvníkům opravdu nezapomenutelné zážitky.
Ukázky

Noční cirkus

298 Kč
238 Kč
Nová učebnice současné španělštiny, 1. díl - 20%

Vše potřebné pro běžnou komunikaci se Španěly Jedná se o učebnici obecné španělštiny, vhodnou pro všechny začátečníky. U této učebnice se předpokládá výuka s učitelem, je vhodná na gymnáziích, obchodních akademiích, jazykových školách i vysokých školách.

Ukázky

Nová učebnice současné španělštiny, 1. díl

399 Kč
319 Kč
Obětavý lord Bened - 20%
(2x)
V romanticko-historizujícím románu známé a oblíbené autorky ožívají dvě výrazné postavy někdejšího pestrého klanového života na skotské Vysočině.
Ukázky

Obětavý lord Bened

179 Kč
143 Kč
Ohňostrojení - 20%
(2x)
Fulghumovské eseje tak, jak je známe a máme rádi. Ohňostroj vtipu i moudrá zamyšlení. Autor bere čtenáře za ruku a vede ho na dobrodružnou výpravu, ukazuje mu svět novýma očima a poodhaluje něco ze svého procesu uvažování i tvorby.
Ukázky

Ohňostrojení

198 Kč
158 Kč
Osudný večer v Římě - 20%
Princezna Halina si alespoň projednou odpočine od svých povinností a vyrazí v Římě na večírek, kde se seznámí s italským miliardářem Ricem.
Ukázky

Osudný večer v Římě

69 Kč
55 Kč
Pan Dokonalý - 20%
(1x)
Byl přece její šéf, proboha! Přestože byl Salvio milionář, obletovaný ženami na všech kontinentech, a Molly jenom obyčejná služka, stalo se, co by nikdo nečekal. Jejich dráhy se proťaly…
Ukázky

Pan Dokonalý

69 Kč
55 Kč
Parkourista - 20%
(1x)
Pohyb, svoboda, poznání… to je parkour! Dospívající David tápe životem, hledá sám sebe, svůj životní směr. Náhodné setkání s parkouristy mu ukáže cestu ke sportu, který posouvá hranice fyzického těla i mentality. David v parkouru nachází sám sebe i opravdové přátelství.
Ukázky

Parkourista

179 Kč
143 Kč
Petrohradská romance - 20%
(1x)
Hrabě Alexej Děrevenko zaměstná na doporučení tajemné Madame Z anglickou léčitelku a herbalistku Allison Galbraithovou. Potřebuje její pomoc s vysvětlením náhlého skonu svého bratra a také jako vychovatelku osiřelých neteří a synovce.
Ukázky

Petrohradská romance

109 Kč
87 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>