Nejprodávanější e-knihy - duben 2021

Bridgertonovi: Vévoda a já
(3x)
Simon Basset, vévoda z Hastingsu, vymyslel plán, jak se zbavit všech dohazovačů a vdavekchtivých dívek ze společnosti. Předstírá náklonnost k půvabné Daphne Bridgertonové, mladší sestře svého přítele, s níž uzavře dohodu, že se jí bude naoko dvořit.
Ukázky

Bridgertonovi: Vévoda a já

209 Kč
Endymionův vzestup
Opět zavítáme do spletité budoucnosti, jež se zrodila z chaosu po zániku lidské Hegemonie, budoucnosti ovládané katolickou církví a umělými inteligencemi Technojádra.
Ukázky

Endymionův vzestup

498 Kč
Krize
(4x)
Harrison Foster pracuje jako krizový ředitel pro londýnskou firmu, která se specializuje na právní záležitosti. Po požáru ve stájích v Chadwicku, při němž zemře šest velmi cenných koní, včetně favorita derby, je povolán do Newmarketu.
Ukázky

Krize

209 Kč
Krysí stezka
(4x)
Příběh o nacistických životech, masovém vraždění, lásce, špionáži za studené války, záhadné smrti ve Vatikánu.
Ukázky

Krysí stezka

397 Kč
Posedlost
Mysleli si, že unášejí milenku jednoho z nejmocnějších londýnských gangsterů. Jenže unesli špatnou ženu. A tím se dostali do křížku se špatným detektivem.
Ukázky

Posedlost

249 Kč
Trochu jiná slečna Bridgertonová
(1x)
Poppy Bridgertonová je energická mladá dáma s jasnými názory a s dobrodružnou povahou. Z pohledu společnosti má věk na vdávání, a tak by si co nevidět měla najít nápadníka. Jenomže Poppy se rozhodne, že její nastávající musí mít stejné zájmy a podobně dobrodružnou povahu jako ona.
Ukázky

Trochu jiná slečna Bridgertonová

199 Kč
Desatero smyslů
(3x)
Všechno o světě kolem nás se dozvídáme prostřednictvím smyslů. A zdaleka k tomu nevyužíváme jen známou pětici tvořenou zrakem, sluchem, chutí, hmatem a čichem...
Ukázky

Desatero smyslů

299 Kč
Drzý kravaťák
(2x)
Vypadalo to jako každé jiné ráno cestou metrem do práce. Dokud si Soraya nevšimla muže, sedícího přes uličku. Štěkal na někoho do telefonu, jakoby byl pánem světa. Co si o sobě myslí, že snad je bůh? Rozhodně božsky vypadal.
Ukázky

Drzý kravaťák

249 Kč
Fukušima I poté
(1x)
Co se v březnu 2011 v jaderné elektrárně Fukušima I stalo, co následovalo a jak havárie ovlivňuje přístup ke špičkovým technologiím a zejména k energetice? Přední český jaderný fyzik podrobně popisuje, co se stalo a proč.
Ukázky

Fukušima I poté

100 Kč
Mnoho strak věští vraždu
(3x)
Brilantní, strhující thriller od autora románů Moriarty, Dům hedvábí a bondovek Modrý diamant, Navždy a den propojuje klasickou detektivku hodnou Agathy Christie se stejně geniální moderní zápletkou, díky níž se čtenář stává detektivem.
Ukázky

Mnoho strak věští vraždu

298 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>