Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
ekonomie

Investice - 20%
(1x)
Publikace stručně a přístupně shrnuje více než 25 let autorových zkušeností na kapitálových trzích. Srozumitelnosti pomáhá bohatá grafická příloha. Nevyžaduje žádné zvláštní znalosti matematiky, makroekonomie nebo účetnictví.
ekonomie
Ukázky

Investice

280 Kč
224 Kč
Kreativní copywriting - 20%
Udělejte v copywritingu další krok kupředu a vpusťte do něj pořádnou dávku inspirace. Díky 33 kapitolám nabitým tipy z autorčiny praxe i zkušenostmi světových osobností si uděláte z copywriterské rutiny kreativní dobrodružství.
ekonomie
Ukázky

Kreativní copywriting

189 Kč
151 Kč
Manažerské účetnictví - 20%
Již čtvrté vydání úspěšné učebnice autorského kolektivu VŠE v Praze se zabývá možnostmi tvorby a využitím systému finančních informací v řízení podnikatelského procesu z pozice managementu, jehož cílem je předložit ucelený účetní pohled na ekonomiku podniku.
ekonomie
Ukázky

Manažerské účetnictví

549 Kč
439 Kč
Nové trendy v leadershipu - 20%
Cílem knihy je představit základní přístupy v leadershipu a v šesti studiích vybraných konceptů poukázat na specifika leadershipu uplatňovaného v českých podmínkách a představit trendy leadershipu, které jsou aktuální v globálních podmínkách. Leadership je v současnosti vymezován jako proces ovlivňování druhých za účelem dosažení společných cílů.
ekonomie
Ukázky

Nové trendy v leadershipu

249 Kč
199 Kč
Z deníku investorky - 20%

Dělejte byznys, ale neberte se moc vážně Za 25 let v byznysu jsem zjistila to, co miliony lidí přede mnou. Život je jízda nahoru a dolů. A v podnikání to platí dvojnásob. Nikdy nejste dole tři sta let, ale budete dole dlouho, pokud nezvednete zadek z gauče.

ekonomie
Ukázky

Z deníku investorky

209 Kč
167 Kč
40 manažerských mýtů, které škodí vašemu byznysu - 20%
Zkušený poradce a autor řady knih vám odkryje čtyřicet nejčastějších mýtů, kterým manažeři a organizace podléhají, a ukáže vám, jak se věci opravdu mají a jak postupovat při vedení lidí a firem správně.
ekonomie
Ukázky

40 manažerských mýtů, které škodí vašemu byznysu

229 Kč
183 Kč
Od nápadu k podnikatelskému plánu - 1%
Chcete rozjet nové podnikání nebo rozvíjet svůj stávající byznys?
ekonomie
Ukázky

Od nápadu k podnikatelskému plánu

254 Kč
251 Kč
Sociální marketingové kampaně v Česku IV. - 20%
Monografie „Sociální marketingové kampaně v Česku IV. Ochrana životního prostředí“ mapuje kampaně, které byly na toto téma vytvořeny a realizovány na území České republiky od roku 1990 až do současnosti.
ekonomie
Ukázky

Sociální marketingové kampaně v Česku IV.

69 Kč
55 Kč
Základy marketingu - 20%
(1x)
První kniha základů marketingu na českém trhu, která vznikla v úzké spolupráci s předními odborníky z praxe, srozumitelně a čtivě představuje základní principy marketingu. Druhé vydání knihy je kompletně přepracováno a doplněno o nové trendy.
ekonomie
Ukázky

Základy marketingu

305 Kč
244 Kč
Diference ve spotřebním chování mužů a žen - 20%
Odborná monografie se zabývá významem pohlaví jako tradičního kritéria segmentace spotřebních trhů.
ekonomie
Ukázky

Diference ve spotřebním chování mužů a žen

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 74 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>