Nejprodávanější tituly - červenec 2021
křesťanství

Poutník - 11%
(3x)
Netradiční pohled na životní příběh Ježíše Krista. Jan se při jedné ze svých toulek horami nečekaně setká s mužem, který na něj vlastně čeká, aby mu splnil jeho odvěký sen - dozvědět se o Ježíši víc, než je psáno.
křesťanství

Poutník

351 Kč
312 Kč
Selfíčka - 11%
(1x)
Dnes si mladí fotí selfíčka, aby, snad, zachytili důležité momenty života. Naučil jsem se selfíčka nikoli fotografovat, ale psát. Chci teď spíše ustoupit do pozadí a nechat čtenářovu fantazii pracovat, chci ukázat jen náčrtky.
křesťanství

Selfíčka

178 Kč
158 Kč
Svatý sex
(1x)
Kniha Svatý sex není příručkou, jak na to. S otevřeností a pochopením otevírá otázky posedlosti církve sexuální čistotou, která místo svobody a zralosti přináší křeč. Řeší otázky genderu, sexuální orientace a další ožehavá témata.
křesťanství
Ukázky

Svatý sex

179 Kč
Synové světla v čase zkoušky - 11%
(1x)
Proč se v církvi sváříme? Protože jednota v rozmanitosti osob je možná, jen pokud existují společné všeobecné principy.
křesťanství

Synové světla v čase zkoušky

233 Kč
207 Kč
U ambonu - 11%
Od chvíle, kdy se kvůli koronavirové krizi uzavřely všechny kostely, odstartoval podcastový projekt U ambonu, v jehož rámci šest známých kněží každý den komentovalo evangelijní čtení.
křesťanství

U ambonu

224 Kč
199 Kč
Zvěstování Panny Marie - 11%
První příběh z novozákonní části edice manamana nejen o tom, jak anděl přišel k Panně Marii.
křesťanství

Zvěstování Panny Marie

88 Kč
78 Kč
Bázeň a chvění - 20%
Rozmlouvat o víře, aniž bychom se kdy dotkli sebereflexe, pochybností a bytostné úzkosti, aniž bychom se co jen přiblížili pochopení paradoxu života a stali se Jedinci, je jako rozmlouvat o kružnici bez znalosti jejího středu.
křesťanství
Ukázky

Bázeň a chvění

255 Kč
204 Kč
Dobré srdce - 11%
(2x)
Záznam londýnského semináře, na němž dalajlama komentoval vybrané ukázky z evangelií. Ve svých výkladech dalajlama dodává těmto zdrojům křesťanské víry nový rozměr a nachází mnoho podobností mezi křesťanskou a buddhistickou naukou.
křesťanství

Dobré srdce

259 Kč
230 Kč
Husitská kronika - 11%
(1x)
Kronika augustiniána-kanovníka Ondřeje z Řezna (1380–1438) představuje jeden z nejbarvitějších protihusitsky zaměřených textů. Autor v něm, především formou historek a karikatur, líčí počátky husitství a husitských válek.
křesťanství

Husitská kronika

295 Kč
262 Kč
Kdo byl Melchisedek? - 11%
Král a kněz Melchisedek je v biblických knihách více méně okrajovou postavou. Přesto dvě krátké zmínky o něm vyvolaly v židovském i křesťanském prostředí celou řadu intepretací, v nichž se tato tajemná postava těší velké pozornosti.
křesťanství

Kdo byl Melchisedek?

323 Kč
287 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 108 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 11 > >>