Nejprodávanější Kniha - září 2021
fitness a cvičení

Mámy hubnou s námi - 11%
Přelomová kniha o shazování váhy od oblíbené autorky „hubnoucích“ bestsellerů a známého sportovce a medailisty z mistrovství Evropy a světa. Publikace obsahuje 90 originálních receptů a 45 jednoduchých cviků.
fitness a cvičení
Ukázky

Mámy hubnou s námi

179 Kč
159 Kč
70 cvičení pro zklidnění těla a mysli
V knížce najdete 70 jednoduchých tipů, rituálů a cvičení na ráno, dopoledne, odpoledne a večer, které můžete snadno začlenit do svého každodenního života. Pomohou vám zklidnit vaše tělo a mysl, stanete se díky nim spokojenějšími...
fitness a cvičení

70 cvičení pro zklidnění těla a mysli

89 Kč
O bolesti zad - 11%
(1x)
Léčení konkrétní nemoci často převažuje nad uzdravováním nemocného. To jsou zcela zásadní myšlenky doktora Jana Hnízdila a fyzioterapeutky Zuzany Baluchové, které představují ve své knize na dnes velmi frekventované problematice bolestí zad.
fitness a cvičení

O bolesti zad

179 Kč
159 Kč
Trénuj jako výsadkář - 11%
Změňte svůj životní styl a svou fyzičku pomocí efektivního programu majora Sama McGratha – bývalého velitele legendární britské výsadkářské roty Pegasus.
fitness a cvičení

Trénuj jako výsadkář

359 Kč
319 Kč
Žijte jógu 2. Hledání harmonie - 11%
(1x)
Žijte jógu není jen heslo, které je názvem knížky. Je to životní postoj založený na vědomé práci se sebou za pomoci nejrůznějších technik jógy – jak mentálních, tak fyzických.
fitness a cvičení
Ukázky

Žijte jógu 2. Hledání harmonie

441 Kč
392 Kč
Čchi-Kung - 11%
Čchi-kung je tradiční čínské cvičení pro zdraví a dlouhověkost, založené na správném dýchání a proudění energie (čchi) v těle, které vzniklo již před více než 3 000 lety.
fitness a cvičení

Čchi-Kung

224 Kč
199 Kč
Jóga pro fascie - 11%
Fascie stabilizují a tvarují vaše tělo a podobně jako svaly, i fascie potřebují pravidelný pohyb. Jóga pro fascie ve vás uvolní ta nejhlubší napětí, zregeneruje a protáhne vazivo...
fitness a cvičení

Jóga pro fascie

268 Kč
238 Kč
Medical yoga 2 - 11%
S námi bude jóga zdravější. V knize najdete další informace a další cvičení Metody Medical Yoga ve spojení jógovou praxí a s know-how Spiraldynamik®.
fitness a cvičení

Medical yoga 2

288 Kč
256 Kč
Celým tělem naboso - 11%
Co vše modernímu člověku způsobuje běžná obuv a umělé prostředí, v němž se pohybuje? Jak bezpečně přejít na minimalistickou obuv a získat nesmírný prospěch z uvolnění a vysvobození chodidel?
fitness a cvičení

Celým tělem naboso

223 Kč
198 Kč
Učím se jógu - 11%
Učím se jógu je jeho první svazek věnující se základním ásanám, u nichž jsou vždy popsány jejich jednodušší i složitější varianty.
fitness a cvičení

Učím se jógu

259 Kč
230 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 26 položek
1 2 3 > >>