Nejprodávanější Kniha v roce 2021
kuchařky

Pivař a blondýna - 11%
(1x)
Povídání o pivních světech a o mnoha věcech ze života, které s pivem souvisejí. Pro pivní nadšence i laiky, mladé i starce, pro holky i kluky, pro abstinenty, odmítače, ochutnávače i alkoholiky.
kuchařky

Pivař a blondýna

260 Kč
231 Kč
Chutně a rychle - 11%
Chcete vařit, ale nemáte moc času (kdo ho ostatně má)? Sáhněte tedy po nové knize špičkového anglického šéfkuchaře Gordona Ramsaye! 100 receptů, které uvaříte do 30 minut!
kuchařky

Chutně a rychle

539 Kč
479 Kč
Merendy v zástěře - 11%
Jak vařit úsporně, skromně a hospodárně? Jak se vyhnout plýtvání a jak využít vše, co je zrovna k mání? Jak nakupovat potraviny, aby všeho bylo akorát? Jak naplánovat smysluplný jídelníček?
kuchařky

Merendy v zástěře

539 Kč
479 Kč
Oheň a dým - 11%
Originální kuchař Michal Hugo Hromas připravuje všechna jídla na ohni, ať už na roštu, v kotlíku či tažínu nebo jinými technikami.
kuchařky

Oheň a dým

449 Kč
399 Kč
Nebojte se gefilte fiš - 11%
Říká se, že židovství je o jídle a vyvedení z Egypta. To potvrdí každý, kdo židovské svátky slaví nebo nějaký zažil. Řada aškenázských receptů však působí velmi komplikovaně a pokud se je nenaučíte doma od babičky, často si na ně netroufnete.
kuchařky
Ukázky

Nebojte se gefilte fiš

360 Kč
320 Kč
Snadno a rychle 2 - 11%
Autor Pražské kuchařky a celé řady úspěšných kuchařských knih Roman Vaněk navazuje touto novou publikací na knižní bestseller Snadno & Rychle, kterého se jen během prvních dnů od vydání prodalo několik desítek tisíc kusů.
kuchařky

Snadno a rychle 2

323 Kč
287 Kč
Jíme zdravě ze spíže - 11%
160 stran, 70 receptů a jediný cíl. Dali jsme dohromady kuchařku plnou zdravých a chutných jídel, které zvládnete uvařit z toho, co máte běžně doma. Zjednodušené postupy a snadná příprava potěší všechny, kteří nechtějí trávit zbytečný čas v kuchyni.
kuchařky

Jíme zdravě ze spíže

269 Kč
239 Kč
Snídaně u Florentýny - 11%
(1x)
Říká se: Snídani sněz celou, o oběd se poděl s přítelem a večeři přenech nepříteli. Když budete vařit podle této kuchařky, půjdete si pro nášup ke snídani a rozhodně se nebudete chtít dělit o svůj oběd.
kuchařky
Ukázky

Snídaně u Florentýny

494 Kč
439 Kč
Loudavé vaření: Recepty pro pomalý hrnec - 11%
(1x)
Pomalu a lahodně! Sbírka receptů od populární food blogerky.
kuchařky

Loudavé vaření: Recepty pro pomalý hrnec

359 Kč
319 Kč
Kouzlo kuchyně Čech a Moravy - 11%
(1x)
Knižní bestseller "Poklady klasické čeké kuchyně" doplňuje tato ještě lépe propracovaná a obsáhlejší kuchařská kniha Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu.
kuchařky

Kouzlo kuchyně Čech a Moravy

413 Kč
367 Kč
Retrojídlo - 11%
Pamatujete na mléčné bary, šunku v aspiku, ruské vejce, kubánské pomeranče nebo termosky, co se tak snadno rozbily zevnitř?
kuchařky

Retrojídlo

359 Kč
319 Kč
Famózní! 2 - 11%
Čeká vás přes 60 nových famózních receptů, které zvládne úplně každý.
kuchařky

Famózní! 2

449 Kč
399 Kč
Sedm způsobů jak se radovat z jídla - 11%
Objevte světové chutě a vraťte se ke kořenům tradičního stravování. Jednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase! Ve svém vyprávění vás provede sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná roz
kuchařky

Sedm způsobů jak se radovat z jídla

449 Kč
399 Kč
Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni - 11%
(2x)
Vánoční publikace Kamily Skopová (1944), výtvarnice a folkloristky, žijící v malé roubence na Vysočině u Hlinska, zpřítomňuje atmosféru českých Vánoc skrz téma, jež je v rámci vánočních zvyků dodnes u nás nejživější - tj. téma sváteční kuchyně.
kuchařky

Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni

89 Kč
79 Kč
Sladké - 11%
Když potřebujete zvednout náladu a vytvořit okamžik čisté radosti, není nad lehký piškotový moučník ochucený kořením a citrusem nebo nad křehkou sušenku právě vytaženou z trouby.
kuchařky

Sladké

449 Kč
399 Kč
Zhubněte jednou provždy 1 - 11%
(1x)
Jak jednoduchý systém pomáhá dosáhnout sílu, zdraví a vitalitu na celý život
kuchařky

Zhubněte jednou provždy 1

269 Kč
239 Kč
Zbavte se svých kil bolesti
(1x)
V této knížce vám, dnes již světově proslulá, andělská terapeutka Doreen Virtue, Ph.D. přináší své zkušenosti posbírané během mnoha let své terapeutické práce ředitelky dvou klinik, zabývajících se léčbou poruch, spojených se stravováním.
kuchařky

Zbavte se svých kil bolesti

84 Kč
Mami, mám hlad - 11%
Docházejí vám nápady, co uvařit svému děťátku?
kuchařky

Mami, mám hlad

323 Kč
287 Kč
Kalorické Tabulky - 11%
Aplikaci Kalorické Tabulky pravidelně používá více než milion lidí všech věkových skupin k tomu, aby zhubli, přibrali nebo „jen“ dodali svému tělu chybějící živiny. Nyní z virtuálního prostoru dostávají i do světa ryze fyzického.
kuchařky
Ukázky

Kalorické Tabulky

448 Kč
398 Kč
Pivní putování - 11%
Pojďte s námi za nápojem, od pradávna drahým Čechům, Moravanům i Slezanům. Za mokem zlaté barvy, řízné chuti a sametové pěny.
kuchařky

Pivní putování

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 609 položek
<< < 1 2 3 4 .. 31 > >>