Nejprodávanější tituly - leden 2022
gastronomie

Pražská kuchyně běžná i sváteční - Pavel Růt - 10%
V knize Pražská kuchyně běžná i sváteční Pavel Růt představuje znovu své rozsáhlé znalosti pražských dějin a jejich nejrůznějších aspektů. Nevšední pohled na to, jak se od roku 1800 dodneška poměrně radikálně měnila kuchyně, jak co se vybavení týká.
gastronomie

Pražská kuchyně běžná i sváteční

398 Kč
358 Kč
Umění fermentace II.: Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti - Sandor Ellix Katz - 10%
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food.
gastronomie

Umění fermentace II.

499 Kč
449 Kč
Umění fermentace I.: Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery - Sandor Ellix Katz - 10%
(1x)
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food.
gastronomie

Umění fermentace I.

499 Kč
449 Kč
Etiketa stolování - O dobrých mravech a gastronomii - Ladislav Špaček - 10%
Kniha Etiketa stolování Ladislava Špačka je obsáhlou a podrobnou příručkou etikety při stolování.
gastronomie

Etiketa stolování - O dobrých mravech a gastronomii

599 Kč
539 Kč
Maso - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Jana Vaňková - 10%
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO.
gastronomie

Maso - Jednoduše & dokonale

359 Kč
323 Kč
Útěk z talíře: Měsíční průvodce vaším životem bez masa - Iveta Hanková
Je těžké učinit ono prvotní rozhodnutí vzdát se masa. Jako většina změn i tato s sebou přináší určitý strach, obavy i potíže, které se na bezmasé cestě mohou objevit.
gastronomie
Ukázky

Útěk z talíře

249 Kč
Síla přírodní fermentace: Jedninečná chuť a léčivá síla živých kultur - Sandor Ellix Katz - 10%
Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
gastronomie

Síla přírodní fermentace

399 Kč
359 Kč
Klasická česká kuchařka: Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů - František Janků, Marie Sandtnerová-Janků - 10%
Nejúspěšnější česká kuchařka všech dob!
gastronomie

Klasická česká kuchařka

499 Kč
449 Kč
Foodstyling: Jak ze zdánlivě obyčejných jídel vytvořit skvosty na talíři - Kateřina Fišerová - 10%
Focení jídla se stalo fenoménem posledních let. Na sociálních sítích se mladí i starší předhánějí v tom, kdo ohromí krásnějším záběrem.
gastronomie

Foodstyling

399 Kč
359 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 12 položek
1 2 > >>