Nejprodávanější e-knihy - leden 2022

Lexikon kouzel pro děti i dospělé - 20%
(4x)
Chcete přimět sopku chrlit lávu a balonek, aby se nafoukl sám? A podaří se vám pomocí zaříkadel rozhoupat Mléčnou dráhu nebo proměnit vodu v led v létě a bez mrazáku? Přesvědčte se sami. Kniha obsahuje známé i méně známé zábavné fyzikální pokusy doplněné o 25 vtipných zaříkadel.
Ukázky

Lexikon kouzel pro děti i dospělé

189 Kč
151 Kč
Lhala jsem - 20%

Když všechny masky spadnou. Upřímná zpověď o hledání vnitřní pravdy. „Vše, co se ti kdy stalo, mělo svůj důvod. A jakmile ten důvod poznáš, osvobodíš sebe i ostatní. Dokážeš v životě najít tolik radosti, že se tvoje srdce otevře dokořán, aby pojmulo a objalo celý svět. Nikdo tě nezachrání. Zachráníš se sama.“

Ukázky

Lhala jsem

269 Kč
215 Kč
Logoterapie v životním cyklu - 20%
K úvahám o naplnění života a jeho smyslu dospíváme nejčastěji na křižovatkách vývojových milníků daných přirozeným životním cyklem. Každé životní stadium klade otázku, jejímž prostřednictvím autoři knihy přibližují specifika dané etapy.
Ukázky

Logoterapie v životním cyklu

289 Kč
231 Kč
Lunasterové - Let přes kameny - 20%

Druhý díl fantasy série od autorky Časodějů vás zavede ke hvězdám, ale i do Prahy nebo Benátek! Nebezpečné dobrodružství Tima, Celest a Alexe pokračuje. Okamžik, který rozhodne o osudu celého dvoutvářného světa, se blíží a oni mají být při tom.

Ukázky

Lunasterové - Let přes kameny

299 Kč
239 Kč
Mami, mám hlad - 20%
Docházejí vám nápady, co uvařit svému děťátku?
Ukázky

Mami, mám hlad

305 Kč
244 Kč
Maria Montessoriová - Učitelka nové doby - 20%
(1x)
Maria Montessoriová byla výrazná osobnost, pocházela ze zámožné italské rodiny, v roce 1896 se stala první doktorkou medicíny v Itálii, zajímala se o výchovu mentálně postižených dětí a o otázku dětských nervových nemocí, později se věnovala propagaci svého programu vzdělávání.
Ukázky

Maria Montessoriová - Učitelka nové doby

209 Kč
167 Kč
Marie Terezie: Všichni věrní a nevěrní - 20%

Druhý díl trilogie o nejvýznamnější panovnici na českém trůnu Prohrává válku o habsburské dědictví. Prohraná se ale zdá i bitva o její manželství s Františkem Štěpánem. Říši ohrožuje nejen pruský král Fridrich II., ale i Francouzi a Bavorové, kteří se dostanou až do Prahy.

Ukázky

Marie Terezie: Všichni věrní a nevěrní

229 Kč
183 Kč
Markýzovo přání - 20%
Po smrti manžela se lady Sara Herriardová rozhodne vzdát se svého společenského postavení, protože chce žít tak, jak se jí zlíbí.
Ukázky

Markýzovo přání

109 Kč
87 Kč
Matčina panenka - 20%
(2x)
Mirabelle žije v domě se zabedněnými okny a zamčenými dveřmi. Nikdy se nepodívala ven, protože jí to Matka nedovolí. A ta přece všechno dělá pro její dobro. Miluje Mirabelle jako svoji panenku.
Ukázky

Matčina panenka

279 Kč
223 Kč
Milenci z minulosti - 20%
Ani v tomto případě vás autor mysteriózních krimi nezklame, nabízí tato kniha dvě poutavé novely, i když poněkud jiného žánru.
Ukázky

Milenci z minulosti

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>