Nejprodávanější e-knihy - leden 2022

Modrá kočka
(3x)
Mnohovrstevnatý román dává život několika různorodým hrdinům, mnichům, jeptiškám, zahaleným tajemstvím, bábám bylinkářkám, silným ženám i chudákům. Druhý román Martyny Bundy jistě potěší milovníky kvalitní literatury a magického realismu.
Ukázky

Modrá kočka

279 Kč
Moje teta - tvoje teta
Kruh se definitivně uzavřel. V románu Moje teta - tvoje teta na scénu znovu vystoupí Profesor, aby odvyprávěl zbytek svého dramatického příběhu.
Ukázky

Moje teta - tvoje teta

169 Kč
Mor, flagelanti a vraždění Židů
(1x)
Mory a mrskači jsou barvitou freskou západní společnosti konce středověku, jež na řešení mnoha krizových jevů jen obtížně nacházela adekvátní odpovědi.
Ukázky

Mor, flagelanti a vraždění Židů

398 Kč
Můj tajný deník
Deník je čtenářům představen tak, jak byl původně napsaný. Jde o autentický příběh lékařky, která od svých 16 let zažívá mnohé sexuální praktiky, jež svým osobitým způsobem popisuje.
Ukázky

Můj tajný deník

98 Kč
Mýtus silného vůdce
V této široce rozkročené práci o způsobech politického vedení politický historik Archie Brown zpochybňuje naše zakořeněné přesvědčení, že jedině silní lídři jsou také lídry úspěšnými a hodnými našeho obdivu.
Ukázky

Mýtus silného vůdce

488 Kč
Na Afriku zapomeň
(1x)
Vladana snad od malička toužila žít v Africe. Aby se svému snu přiblížila, otevřela v Ostravě Afro kavárnu. A když jí do života vstoupil sympatický Angolan Eurico, mohla se konečně přestěhovat na černý kontinent.
Ukázky

Na Afriku zapomeň

199 Kč
Na křídlech svobody
(1x)
Anderson Stone se vrátil po deseti letech z vězení za zabití muže, který se zachoval velmi podle k dívce, která byla Stoneovou nejlepší přítelkyní. Alespoň ji vždy za přítelkyni považoval.
Ukázky

Na křídlech svobody

69 Kč
Na Vánoce o den více
Maelyn se zasekne v časové smyčce, a tak se neustále vrací do 21. prosince, kdy se svými rodiči a bratrem dojíždí na chatu, kde ještě s další rodinou a rodinnými přáteli slaví každým rokem Vánoce.
Ukázky

Na Vánoce o den více

228 Kč
Navždy tvůj hrabě
Dynamický, apartní a svižný příběh anglického hraběte a obdivované i provokativní novinářky milující skandály situovaný do Londýna na začátku 19. století.
Ukázky

Navždy tvůj hrabě

189 Kč
Nebe nad Perninkem - 30%
(3x)
Petr je mladý nadaný chlapec, který díky svému talentu lehce proplouvá studiem medicíny a záhy se stává úspěšným lékařem na prestižní pražské klinice. Jeho úspěch je ale vykoupen permanentním bojem s alkoholem, kterému podléhá čím dál tím více.
Ukázky

Nebe nad Perninkem

199 Kč
139 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>