Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022

Neklidná krev
(7x)
Soukromého detektiva Cormorana Strika osloví s prosbou o pomoc žena, jejíž matka před čtyřiceti lety zmizela za podivných okolností. I přes malou šanci na objasnění odloženého případu se Strike a jeho parťačka Robin Ellacottová pouštějí do vyšetřování.
Ukázky

Neklidná krev

469 Kč
Nepříliš šťastná rodina
(5x)
Nejnovější příběh mistryně psychothrilleru – opět dokonale drásavý a neodložitelný. Brecken Hill je drahá adresa. Musíte mít hodně peněz, abyste tu mohli bydlet. Tak jako Fred a Sheila Mertonovi. Žádné bohatství vás však neochrání, když vám u dveří zazvoní vrah.
Ukázky

Nepříliš šťastná rodina

279 Kč
Playboyovy sliby
(2x)
Finn Steele přežil havárii letadla, a pořádně potlučeného v bezvědomí ho našla na své pláži plachá spisovatelka Willow. Kdo je ten muž, který vypadá jako padlý anděl a nepamatuje si nic ze své minulosti?
Ukázky

Playboyovy sliby

69 Kč
Podivuhodná historie sexu
Samotný sexuální akt se od dob, kdy lidé přišli na to, co kam patří, nezměnil. Na rozdíl od společensko-kulturních přístupů k tématu. Lidé jako jediní tvorové na Zemi spojují sex se studem a pocitem viny a stigmatizují určité sexuální praktiky.
Ukázky

Podivuhodná historie sexu

319 Kč
Svatba o Vánocích
Povinná četba pro všechny fanynky a fanoušky série Vested Interest! První ochutnávka příběhů hrdinů z nové generace BAM.
Ukázky

Svatba o Vánocích

209 Kč
Záhadný klient
(2x)
„Potřebuji manželku…“ Emmii Matteova slova nepřekvapila – jako majitelka seznamky lidem jejich protějšky hledala den co den. Zasáhlo ji ale, když si uvědomila, jak moc si jsou s Matteem podobní.
Ukázky

Záhadný klient

69 Kč
Novinářem v Číně
(16x)
Autobiografická kniha Tomáše Etzlera mapuje dekádu jeho života v Asii, kde působil sedm let jako stálý zpravodaj České televize v Číně a pak tři roky na volné noze v Hongkongu.
Ukázky

Novinářem v Číně

299 Kč
Kde zpívají raci
(15x)
Román Kde zpívají raci je překrásnou ódou na přírodu, příběhem opuštěné dospívající dívky, která se učí důvěřovat lidem, a líčením záhadné vraždy s překvapivým koncem.
Ukázky

Kde zpívají raci

258 Kč
Šikmý kostel
(43x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
Ukázky

Šikmý kostel

229 Kč
Chlorid sodný
(4x)
Carl Morck a oddělení Q se vrací s již devátým případem.
Ukázky

Chlorid sodný

349 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>