Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2022

Sibiřské haiku
(5x)

Spisovatelka Jurga Vile vylíčila v knize skutečný osud svého otce. Spolu s ilustrátorkou Linou Itagaki tak odkrývá jedno z nejtemnějších období evropských dějin, sovětskou krutovládu, a vyzdvihuje lidskou odvahu a nezdolnost.

Ukázky

Sibiřské haiku

403 Kč
70 cvičení pro zklidnění těla a mysli
V knížce najdete 70 jednoduchých tipů, rituálů a cvičení na ráno, dopoledne, odpoledne a večer, které můžete snadno začlenit do svého každodenního života. Pomohou vám zklidnit vaše tělo a mysl, stanete se díky nim spokojenějšími...

70 cvičení pro zklidnění těla a mysli

89 Kč
Strážce sadu
(1x)
Debut autora z r. 1965 je zasazen do okolí odlehlé osady Red Branch ve státě Tennessee mezi dvěma světovými válkami a pojednává o zvláštním, hlubokém přátelství mezi dospívajícím chlapcem a mladým pašerákem alkoholu.
Ukázky

Strážce sadu

245 Kč
Asfaltová pustina
(3x)
„Bug“ býval nejlepším šoférem podsvětí, než se ošklivě spálil a starý život raději hodil za hlavu. Vybudoval vlastní autodílnu, miluje svou ženu, stará se o rodinu a vášni pro rychlost podlehne jen občas. Jenže pak se to zase zvrtlo...
Ukázky

Asfaltová pustina

358 Kč
Britské impérium
(2x)
Historii Britského impéria od 16. do 21. století. Impérium, které v době svého vrcholu ovládalo čtvrtinu světové populace, čtvrtinu zemského povrchu a téměř všechny oceány ovlivnilo vývoj na ostatních kontinentech.
Ukázky

Britské impérium

898 Kč
Čtyři vichry
(4x)

Texas, 1934. Velké planiny sužuje tragické sucho. Miliony lidí jsou bez práce. Farmáři bojují o zachování své půdy i živobytí, plodiny však skomírají a voda vysychá.

Ukázky

Čtyři vichry

448 Kč
Gorbačov. Život a doba
(1x)
Autor v rozsáhlém životopise jedné ze stěžejních postav závěru a rozuzlení éry studené války mezi Západem a Východem sleduje Michala Gorbačova od nejútlejšího dětství v zapadlé povolžské vsi.
Ukázky

Gorbačov. Život a doba

855 Kč
Jak Island změnil svět
(1x)

Chcete vědět, kdo byl skutečným objevitelem Islandu? Jak to bylo s vůbec prvním parlamentem na světě? Jak výbuch islandské sopky ovlivnil Velkou francouzskou revoluci? Co má společného Island a Apollo 11?

Ukázky

Jak Island změnil svět

403 Kč
Liliputin - 50%
(3x)
Někde v lidském srdci se rozkládá Rudé náměstí. Od autora bestsellerů Dějiny světla a Možnosti milostného románu.
Ukázky

Liliputin

323 Kč
161 Kč
Vietnam 1945 - 1975
(2x)
Kompletně zpracovaná kronika jednoho z nejtragičtějších konfliktů dvacátého století.

Vietnam 1945 - 1975

657 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>