Nejprodávanější audioknihy na CD - říjen 2022

Sedmý hřích se trestá smrtí
(1x)
Historický detektivní příběh zavede čtenáře do Anglie 12. století. Když se Rosamunda, pocházející z urozené rodiny, setká s anglickým králem Henrym II., její půvab panovníka okamžitě okouzlí a romantické zamilování brzy přeroste ve vášnivý milostný vztah.

Sedmý hřích se trestá smrtí

269 Kč
Sicilián
Po dvouletém nuceném exilu na Sicílii se má Michale Corleone vrátit do New Yorku, Kmotr ho však ještě před odjezdem pověří posledním úkolem – má s sebou přivézt Salvatora Giuliana, legendárního sicilského hrdinu, známého pod přezdívkou Turi, který žije mimo zákon a bojuje proti římské vládě a sicilské mafii, vedené donem Crocem.

Sicilián

314 Kč
Snoubenky smrti
(4x)
Krásné a bezstarostné. Takové jsou manželky nacistických pohlavárů známé jako Nevěsty.
Ukázky

Snoubenky smrti

449 Kč
Tajemství staré bambitky 2
Vtipný a okouzlující pohádkový příběh umocněný písněmi Václava Noid Bárty a Evžena Gogely.

Tajemství staré bambitky 2

354 Kč
Temnota
(1x)
Nová, mistrovská detektivka od pokračovatele Stiega Larssona!

Temnota

314 Kč
Tracyho tygr
(2x)
Půvabný příběh Thomase Tracyho, newyorského mladíka, ke kterému se jednoho dne připojí jako stálý společník tygr, na něhož mladík už od dětství čeká, aby v něm probudil lásku k dívce Lauře a naučil ho dalším důležitým věcem.

Tracyho tygr

314 Kč
Vlčí štěstí
(3x)
Neúspěšný spisovatel Fausto opouští po rozchodu s dlouholetou partnerkou Milán a nachází útočiště v horské vesnici. Nečekaně získá místo kuchaře v malé restauraci oblíbené u horalů a vedené srdečnou Babette.

Vlčí štěstí

314 Kč
Zápisky z blázince
Legendární divadelní režisér se v roce 1975 ocitl za zdmi bohnické psychiatrické léčebny. Hledal zde ochranu před světem, který se jej rozhodl ponížit a zlikvidovat. Součástí terapie byl zápis krátkých, stručných postřehů a poznámek.

Zápisky z blázince

296 Kč
Zloději zelených koní
(1x)
Je jako zlatokop, jenže v Československu. Jakou daň za to zaplatí?

Zloději zelených koní

296 Kč
Adventní kletba
(1x)
Snaha rozřešit záhadu starší než jedno století přivede Oldřicha z Chlumua jeho pomocníky do řídce obydlených lesů kolem Berounky.

Adventní kletba

359 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 144 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 15 > >>