Nejprodávanější tituly - prosinec 2022

Kdo tu mluvil o vítězství?
(6x)
Tereza Matějčková ve své nejnovější knize nabízí víc než dějiny pojmu nebo tematické čtení odkazu známých myslitelů – svěží pohled na nově položenou otázku po sebepřijetí a růstu.

Kdo tu mluvil o vítězství?

306 Kč
Ruská mafie
První ze série publicistických knih o vývoji mafie v Česku. Knihy v této sérii budou opatřeny podtitulem Polosvět. Mapují vznik a vývoj organizovaného zločinu na území Československa a České republiky po roce 1989.

Ruská mafie

314 Kč
Vypravěč
(3x)
V příběhu malého Vítka Kříže a jeho bratra Jáchyma se ocitáme na Běstvinách, na místě jako stvořeném pro prastarou legendu, ve které se na konci zámecké zahrady hýbe obrovský kompost.

Vypravěč

359 Kč
Slyšet jeleny zpívat
(19x)
V horské osadě v Beskydech je nalezena brutálně zavražděná dívka. Vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Šéf ostravské mordparty Miroslav Lada rychle dojde k přesvědčení, že vrahem musí být někdo z místních.
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

358 Kč
Cvičebnice OSP Scio. Národní srovnávací zkoušky
Obsáhlá publikace je vhodná pro uchazeče o studium na VŠ, které čeká test OSP Scio.

Cvičebnice OSP Scio. Národní srovnávací zkoušky

882 Kč
Hlad. Žízeň
(6x)

Dvojitá porce temné imaginace slovenského spisovatele Jozefa Kariky vychází jako dvojkniha Hlad. Žízeň. Každá z knih nabízí samostatný zážitek, při čtení obou však příběh dostává nové významové vrstvy.

Ukázky

Hlad. Žízeň

403 Kč
Dech
(2x)
Nádech, výdech a znovu. Zapomněli jsme tu nejpřirozenější věc na světě? Minimálně v posledních letech se zdá, že lidé jsou čím dál posedlejší zdravým životním stylem.
Ukázky

Dech

359 Kč
Chci tě znát!
Když se Giacomo probral z bezvědomí, dozvěděl se, že je ženatý… ale že od něj manželka, Louisa, odešla. Jenže… on si z toho vůbec nic nepamatoval! Stejně jako z celého toho roku, kdy s ní žil.
Ukázky

Chci tě znát!

69 Kč
Chlorid sodný
(5x)
Carl Morck a oddělení Q se vrací s již devátým případem.
Ukázky

Chlorid sodný

449 Kč
Lekce chemie
(6x)
Elizabeth Zottová je neobyčejná žena. Jenže je začátek šedesátých let a její výhradně mužský tým v Hastingsově výzkumném ústavu zastává nevědecký názor na rovnoprávnost.

Lekce chemie

359 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>