Nejprodávanější tituly - únor 2022
relaxace a cvičení

Kundaliní jóga jako cesta duše - 11%
(1x)
Knihu ocení studenti a lektoři jógy všech směrů, kteří se chtějí více dozvědět o energii kundaliní, páteři a jednotlivých obratlích.
relaxace a cvičení

Kundaliní jóga jako cesta duše

269 Kč
239 Kč
Life in Motion. The Power of Physical Therapy - 11%
(1x)
"We move too little or in the wrong ways; movement is vanishing from our lives and from medicine,” says Professor Pavel Kolář, a physiotherapist at the forefront of rehabilitative and sports medicine, who works with the sophisticated machinery of the human body and mind to identify the causes of his patients' troubles and restore their health. In this interview with journalist Renata Červenková, he reveals surprising connections that confirm that nothing happens in our bodies by chance.
relaxace a cvičení

Life in Motion. The Power of Physical Therapy

449 Kč
399 Kč
Mozek a ticho - 11%
V září 2017 se neurolog Michel La Van Quyen probudil s ochrnutu polovinou obličeje. Lékři stanovili jako diagnózu přepracování a předepsali absolutní klid.
relaxace a cvičení

Mozek a ticho

261 Kč
232 Kč
Pagáč jóga - 11%
Cílem jógy není dostat se do co nejnáročnější pozice a v ní pak vypadat dobře – jde především o hledání vlastní cesty a harmonického vztahu k existenci.
relaxace a cvičení

Pagáč jóga

314 Kč
279 Kč
Qigong vsedě - 11%
Autorka knihy Qigong vsedě – deset meditací je zkušenou terapeutkou a léčitelkou s třicetiletou praxí. V textu tentokrát najdeme i pasáže o osobních mystických prožitcích a zkušenostech autorky, návodné obrázky a fotografie kameramana Jiřího Šámala.
relaxace a cvičení

Qigong vsedě

224 Kč
199 Kč
Trénuj jako výsadkář - 11%
Změňte svůj životní styl a svou fyzičku pomocí efektivního programu majora Sama McGratha – bývalého velitele legendární britské výsadkářské roty Pegasus.
relaxace a cvičení

Trénuj jako výsadkář

359 Kč
319 Kč
Všímavost  pro snížení stresu, lepší vztahy a vnitřní klid - 11%
Elegantní publikace s ilustracemi Petra Nikla a audionahrávkou šesti praktických cvičení všímavosti ( cca 60 min.) vám pomůže sestavit si program osobního rozvoje šitý na míru.
relaxace a cvičení
Ukázky

Všímavost pro snížení stresu, lepší vztahy a vnitřní klid

223 Kč
198 Kč
Zdravé otužování - 11%
(2x)
Stále častěji vídáme na sociálních sítích lidi, kteří se dobrovolně sprchují studenou vodou nebo plavou uprostřed zimy v ledově chladném rybníku.
relaxace a cvičení

Zdravé otužování

233 Kč
207 Kč
Jóga pro neohebné muže - 20%
Praktické rady a cvičení pro gaučové sportovce, stárnoucí atlety či jakékoli jiné bytosti, které potřebují být trošku pružnější než právě jsou. Tato kniha přináší zábavný a přátelský pohled na cvičení jógy v pohodlí obýváku.
relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga pro neohebné muže

209 Kč
167 Kč
Jóga z pohledu anatomie - 11%
Prozkoumejte fyziologii 30 klíčových jógových ásan do hloubky a ze všech úhlů a ovládejte každou pózu s jistotou a kontrolou.
relaxace a cvičení

Jóga z pohledu anatomie

449 Kč
399 Kč
Kompletní průvodce automasáží - 59%
(1x)
Akupresura je léčba, která pomocí hnětení, tření, stlačování a dalších masážních technik stimuluje akupunkturní body, harmonizuje proudění životní energie v organismu, čímž dokáže ulevit od bolesti, zklidnit nervy, zlepšit pleť a předcházet nemocem.
relaxace a cvičení

Kompletní průvodce automasáží

358 Kč
148 Kč
Restorativní jóga
Kniha obsahuje množství barevných fotografií, seznamujících s jednotlivými pozicemi, i podrobně připravené úlevné sestavy pro dílčí obtíže: horní půlku těla, boky, záda, dýchací obtíže, infarkt, vysoký tlak, Alzheimerova nebo Parkinsonova nemoc, i běžnější situace jako nespavost, bolesti hlavy, jet lag, namožené svaly, menstruační bolesti.
relaxace a cvičení

Restorativní jóga

179 Kč
Sportovní výživa - 20%
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
relaxace a cvičení
Ukázky

Sportovní výživa

339 Kč
271 Kč
Cviky pro zdravé nohy - 11%
Trpíte vbočením palce, příčným plochonožím a podobně? Díky této knize zjistíte, co činí chodidla stabilními a bez bolesti. Místo nudné gymnastiky na vás čekají velice účinná cvičení metodou Spiraldynamik®.
relaxace a cvičení

Cviky pro zdravé nohy

178 Kč
158 Kč
Klid - 25%
50 cvičení vědomé pozornosti, která vám pomohou zbavit se stresu, ať už jste kdekoli. Bez ohledu na to, co děláte a jak moc máte práce, vždy můžete znovu najít svůj vnitřní klid.
relaxace a cvičení

Klid

198 Kč
148 Kč
Power jóga - 11%
Komplexní příručka pro každého, kdo potřebuje zefektivnit své sportovní výkony, zvýšit pružnost, ohebnost, kloubní rozsah, dosáhnout lepší techniky v silovém tréninku, zlepšení rozhodovacích reakcí, soustředění a duševní vytrvalosti.
relaxace a cvičení

Power jóga

449 Kč
399 Kč
Svalová jógová terapie - 11%
Fascinující znalosti léčebné metody, která uzdravuje nádí a svaly Tato kniha poprvé zprostředkovává základní informace o způsobu fungování a praktické aplikaci svalové terapie nádí.
relaxace a cvičení

Svalová jógová terapie

394 Kč
350 Kč
Hravá jóga - Základní jógová abeceda, jak ji cvičí zvířátka - 11%
Jóga může být úžasná legrace, zvlášť když se do jógování pustí děti.
relaxace a cvičení

Hravá jóga - Základní jógová abeceda, jak ji cvičí zvířátka

269 Kč
239 Kč
Lekce jógy - 11%
(1x)
André Van Lysebeth za svého života vydal šest knih; v tomto díle se zabývá některými praktickými problémy při cvičení jógy a věnuje se řadě dalších ásan se specifickými účinky.
relaxace a cvičení
Ukázky

Lekce jógy

268 Kč
238 Kč
Sedni si a nedělej nic - 11%
(2x)

Proč nejsme nikdy spokojení? Proč trpíme stresem a napětím? Proč sníme o tom, že budeme krásnější, mladší či chytřejší? Proč se chceme bavit, být bohatí a bez velkých oklik nalézt svou vlastní cestu? Co je to štěstí?

relaxace a cvičení

Sedni si a nedělej nic

297 Kč
264 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 46 položek
<< < 1 2 3 > >>