Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
česká

A odkud bych asi tak byl? - 20%
(5x)
Miroslav Karas působil v Rusku jako zahraniční reportér České televize a stal se svědkem mnoha zásadních momentů moderní ruské historie. Přinášel reportáže z dění v Donbasu i na Krymu, informoval o soudu s pilotkou Savčenkovou, zblízka sledoval Vladimira Putina a z první ruky zažil Olympijské hry v Soči.
česká
Ukázky

A odkud bych asi tak byl?

279 Kč
223 Kč
Do hrobu si to nevemu - 20%
(2x)

Glosy a vzpomínky Karla Šípa, které vás zasáhnou přímo do bránice Vážený a milý čtenáři. Oceňuji tvůj vkus, protože tě zaujala tato knížka. Asi bys rád věděl, co uvnitř najdeš. Takhle. V běhu času se mi sejdou nápady, úvahy i zasuté vzpomínky, o které se chci podělit.

česká
Ukázky

Do hrobu si to nevemu

209 Kč
167 Kč
Letenka do neznáma - 20%
(2x)
Fascinující příběh Elišky Krausové-Chaves, sestry spisovatele Ivana Krause, politologa Michaela Krause a moderátora Jana Krause, která na jaře roku 1968 vyrazila do Kolumbie zdokonalit svoji španělštinu, jako by jela na Slapy!
česká
Ukázky

Letenka do neznáma

219 Kč
175 Kč
Pierot, Na krev - 20%
(5x)
Třetí pokračování detektivních příběhů Trujkunt čtenáře opět zavede do nejvýchodnějšího regionu České republiky vklíněného mezi Těšínské a Moravskoslezské Beskydy na česko-polsko-slovenském Trojmezí.
česká
Ukázky

Pierot, Na krev

198 Kč
158 Kč
Rudý vrabčák - 20%
(2x)
Vesmír je kruté místo. To poznala posádka lodi Kraksna v den, kdy Zemi obsadili mimozemšťané. I když se jí povedlo agresivní rase enlilů dostat ze spárů a uhájit si svobodu, aby si ji udržela, musela začít pracovat pro vesmírnou mafii.
česká
Ukázky

Rudý vrabčák

259 Kč
207 Kč
Věci, na které nastal čas - 20%
(8x)
Život nelze naplánovat ani se na něj nedá dopředu připravit.
česká
Ukázky

Věci, na které nastal čas

279 Kč
223 Kč
Z Izrastiny s láskou - 20%
(8x)
Ve své knize se ostřílený reportér a laureát ceny Magnesia Litera vyznává z hluboké náklonnosti k Izraeli, Palestině a jejich obyvatelům.
česká
Ukázky

Z Izrastiny s láskou

238 Kč
190 Kč
Sněžný měsíc - 20%
(6x)
Nová detektivka Michaely Klevisové zavádí čtenáře do idylické krajiny Beskyd, kde na horách ještě žijí lidé podobně prostě a v souladu s přírodou jako generace jejich předků.
česká
Ukázky

Sněžný měsíc

279 Kč
223 Kč
Led v žilách - 20%
Thriller, v němž ožívají legendy o přízracích...
česká
Ukázky

Led v žilách

149 Kč
119 Kč
Žítkovské bohyně - 20%
(92x)
Román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
česká
Ukázky

Žítkovské bohyně

299 Kč
239 Kč
Jak přežít svého muže - 20%
(3x)
Mladá herečka Lucie se po mateřské dovolené snaží vrátit ke své herecké kariéře, ale setkává se s běžnými strastmi svobodných matek a zamotává se do bláznivých situací při hledání lásky.
česká
Ukázky

Jak přežít svého muže

279 Kč
223 Kč
Nepečené dezerty Kateřiny A.
(1x)
Co mají společného nepečené dezerty a domácí násilí? Všechno, řekla by Kateřina, toho času vzorná stepfordská panička. Nepečené dezerty je ten poslední soubor v počítači, který by její manžel otevřel.
česká
Ukázky

Nepečené dezerty Kateřiny A.

189 Kč
Žižka – Grunwald 1410
Jan Žižka vstupuje do našeho dějinného povědomí až při začátku husitských bouří. Co však dělal před tím? Kde nasbíral své válečnické zkušenosti? V roce 1410 se odehrála jedna z největších bitev středověku – bitva u Grunwaldu.
česká
Ukázky

Žižka – Grunwald 1410

199 Kč
Carmen – Skutečný život Hany Hegerové - 20%
První a jediný komplexní dokumentární román o největší česko-slovenské šansoniérce. Vznikl s jejím souhlasem, s podmínkou, že může být zveřejněn až po její smrti. Po celou kariéru se takovému odhalení vyhýbala. Důsledně si bránila své soukromí.
česká
Ukázky

Carmen – Skutečný život Hany Hegerové

349 Kč
279 Kč
Nebe nad Perninkem
(3x)
Petr je mladý nadaný chlapec, který díky svému talentu lehce proplouvá studiem medicíny a záhy se stává úspěšným lékařem na prestižní pražské klinice. Jeho úspěch je ale vykoupen permanentním bojem s alkoholem, kterému podléhá čím dál tím více.
česká
Ukázky

Nebe nad Perninkem

199 Kč
Surový tvar - 20%
Když se něco rozbije, jenom to dostane jiný tvar, říkává s oblibou soused zprava. Ale platí to i tehdy, když nejde o staré hrnky či talíře, ale o celé společenství?
česká
Ukázky

Surový tvar

169 Kč
135 Kč
Těhotnej Buddha - 20%
(1x)

Autentický příběh matky bojovnice, který netradiční formou obnažuje společenská tabu. Ne všechny matky totiž mají štěstí. Kniha zachycuje závažná rodičovská témata originálně a neakademicky, s nadhledem i humorem.

česká
Ukázky

Těhotnej Buddha

139 Kč
111 Kč
Drak spí - 20%
(11x)
Dvojnásobná držitelka Ceny Jiřího Marka za nejlepší detektivní knihu vrací na scénu postavu kriminalisty Josefa Bergmana. Michaela Klevisová čtenáře v sedmém románu s oblíbeným hrdinou zavede do jižních Čech na místa, která jsou jen zdánlivě poklidná.
česká
Ukázky

Drak spí

319 Kč
255 Kč
InTyMně - 20%
(2x)

Od sametové revoluce přes Nagano až k dospělosti Všechno, co neuložíte, se jednou ztratí. A ztratit vzpomínky na dětství a dospívání v devadesátkách a na přelomu tisíciletí, to by byla škoda. V této knize nejsou ty vaše, ale spousta z nich vám bude povědomá.

česká
Ukázky

InTyMně

209 Kč
167 Kč
Zlodějka příběhů - 20%
(3x)

Další příběh od královny českých detektivek  Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství.

česká
Ukázky

Zlodějka příběhů

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 983 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 50 > >>