Nejprodávanější tituly - únor 2022

Dva měsíce v Lisabonu
(2x)

69 kapitol o stovkách míst, pro jejichž návštěvu nejspíš neexistuje žádný vážný důvod, což ale neznamená, že se na nich nebudete cítit skvěle

V dubnu 2019 se architekt Adam Gebrian vydal se svou ženou Markétou a tříletým synem Filipem do Lisabonu.

Dva měsíce v Lisabonu

341 Kč
Falešný poplach
(1x)
Dost už bylo paniky kolem hurikánů, požárů a mizejících ledovců, říká dánský autor Bjorn Lomborg ve své poslední knize Falešný poplach.
Ukázky

Falešný poplach

448 Kč
Fantasmagoriana
(1x)
Chimérické výpravy básníků děsu tehdy stvořily nesmrtelná díla z rodu Frankensteina, Drákuly nebo Mumie. Originální, původně německy psané dílo, které bylo romantiky čteno ve francouzském překladě, se dnes poprvé dostává do rukou českého čtenáře.

Fantasmagoriana

261 Kč
Faustův dům a díra do stropu
(1x)
Na rohu Karlova náměstí a Vyšehradské ulice na Novém Městě pražském stojí původně gotický, nyní barokně i klasicistně přestavěný Faustův dům.

Faustův dům a díra do stropu

241 Kč
Fenomén Angela Merkelová
(1x)
Kniha Fenomén Angela Merkelová přináší osobitý pohled dlouholetého berlínského zpravodaje České televize na tuto zásadní osobnost světové politiky, a také na proměny, které Německo za její vlády prodělalo.
Ukázky

Fenomén Angela Merkelová

268 Kč
Fotbaláci. Záhada začarovaného hradu
Na každém skotském hradě straší. Nebo je za tím něco jiného? To musí zjistit Fotbaláci!

Fotbaláci. Záhada začarovaného hradu

404 Kč
Hostinec Evropa
(7x)
Nenáviděná i proklínaná, oslavovaná i velebená, dokola napadaná, dokola obhajovaná… to je Evropská unie. Co však víme o její historii? Kdy se v projektu objevily první trhliny?

Hostinec Evropa

180 Kč
Hyena
Hyena se zlověstně pochechtává ve stínu svých blízkých. Cení ostré tesáky a vyhlíží další bytost, kterou by mohla ohodnotit a zchladit si na ní žáhu

Hyena

233 Kč
Janáček II. Car lesů (1914—1928)
Ve druhém svazku monografie pokračuje autor v mapování skladatelova života a tvorby od roku 1914 do roku 1928, kdy Leoš Janáček umírá.

Janáček II. Car lesů (1914—1928)

621 Kč
Jeseníky
(2x)
Režisér, scenárista, spisovatel a fotograf Ivan Fíla putoval více než rok po Jeseníkách, naslouchal nevšedním příběhům z dávné i nedávné minulosti, zaznamenával pohnuté lidské osudy, dějinné tragédie a křivdy, vítězství vůle a nezlomnosti.

Jeseníky

441 Kč
Kadanland
V paranoidní atmosféře malého města v bývalých Sudetech, kde je každý něčí spolužák nebo bratranec, se dva kamarádi z dětství snaží skrýt strašlivé tajemství.

Kadanland

242 Kč
Kniha o medicíně
Připojte se k autorovi C. A. Pickoverovi a prozkoumejte s ním 250 nejzajímavějších milníků ve vývoji medicíny za posledních 12 000 let.
Ukázky

Kniha o medicíně

629 Kč
Knihkupectví u jezera
(3x)

Uprostřed skotské Vysočiny, na farmě u vesničky Kirrinfi ef, žije Nina. Vlastní pojízdné knihkupectví, ale teď nutně potřebuje někoho, kdo by za ni práci na čas převzal...

Knihkupectví u jezera

403 Kč
Konfliktní regiony světa – Evropa
Publikace nejen mapuje aktuální ozbrojené konflikty či jiné geografické a politické problémy v Evropě (tj. „horké lokality“ v Severním Irsku, Skotsku, Španělsku, bývalé Jugoslávii a Rusku), ale také je vysvětluje na základě historických souvislostí.

Konfliktní regiony světa – Evropa

180 Kč
Kouřová clona
(1x)
Pokračování atmosférické, návykové a oceňované krimi série s komisařem Alexandrem Blixem a novinářkou Emmou Rammovou. Během silvestrovských oslav dojde v Oslu k nečekanému výbuchu.

Kouřová clona

359 Kč
Královská štvanice
(1x)
V lesích kolem hradu Křivoklátu pořádá král Jan Lucemburský štvanici na jeleny.

Královská štvanice

233 Kč
Krize
(3x)
Harrison Foster pracuje jako krizový ředitel pro londýnskou firmu, která se specializuje na právní záležitosti.

Krize

296 Kč
Krysař
(2x)
Útlá knížka, jejímž jádrem je staroněmecká pověst, je vrcholem autorova prozaického díla, jakousi rekapitulací jeho myšlenek a postulátů. Věčným tématem je zde svár reality s ideálem, kterého je ale třeba se nikdy nevzdat.

Krysař

224 Kč
Lékařská mikrobiologie
Od mediků pro mediky, to byl původní záměr při sepisování učebního textu, který začala připravovat tvůrčí skupina Medici Boni ještě při studiu medicíny.

Lékařská mikrobiologie

1 043 Kč
M+ B+ M
(5x)
M+B+M. Josef Mašín, Josef Balabán, Václav Morávek. Tři králové z doby nacistické okupace. Nezpochybnitelní hrdinové, kteří neváhali riskovat a položit životy za osvobození Československa....

M+ B+ M

349 Kč
Zobrazuji 881 - 900 z 1000 položek
<< < 1 .. 43 44 45 46 47 .. 50 > >>