Nejprodávanější e-knihy - březen 2022

Zrcadlo a světlo

V románu Zrcadlo a světlo se završuje trilogie pojednávající o osudech Thomase Cromwella, chudého kovářského syna, který se vlastními schopnostmi vypracoval na pravou ruku anglického krále Jindřicha VIII.

Ukázky

Zrcadlo a světlo

388 Kč
Srdce Evropy
Román Pavly Horákové nabízí pozoruhodný dialog dvou vyprávěcích hlasů, které dělí více než sto let...
Ukázky

Srdce Evropy

298 Kč
Přichází bouře - Doggerland 2.
(2x)
Jsou Vánoce a inspektorka Karen Eikenová Hornbyová má volno, protože se dosud zotavuje ze zranění, která utržila v prvním díle série o souostroví Doggerland. Ale když se v opuštěném lomu najde mrtvola, vrací se Karen předčasně do práce.
Ukázky

Přichází bouře - Doggerland 2.

278 Kč
Vztahy a mýty
(9x)
Snadno podléháme mýtům a pohádkám, které nám okolí podává jako obecný fakt. Jaké mýty jsou ty nejčastější a do jaké míry bychom jim měli naslouchat, objasňuje odborně, ale s nadhledem kniha, která zároveň dokáže čtenářům dodat klid.
Ukázky

Vztahy a mýty

145 Kč
Dívka u mostu - 30%
(2x)

Nikdy není pozdě dopřát mrtvému dítěti spravedlnost … Mladá žena beze stopy zmizela. Její zoufalí prarodiče se obrátí na penzionovaného komisaře Konrá?a, s nímž se znají z dřívějška. Vědí, že vnučka pašovala drogy. Nyní je nezvěstná.

Ukázky

Dívka u mostu

229 Kč
160 Kč
Djatlovova expedice: nová odhalení
(1x)

Nejnovější svědectví a informace v záhadném případu, který fascinuje celý svět V případu Djatlovovy expedice došlo za poslední roky k řadě nečekaných zvratů a odhalení. Jak dopadla exhumace těla nejtajuplnějšího člena výpravy, Semjona Zolotarjova?

Ukázky

Djatlovova expedice: nová odhalení

269 Kč
Bitva o propast
(5x)
Horus posílá hvězdné pěšáky Nositele slova na planetu Calth, kde mají napadnout loajalisty Ultramariňáky. Kromě hlavní flotily tam směřuje i nová loď zkázy, která má být použita proti rodné planetě Ultramariňáků, Ultramaru.
Ukázky

Bitva o propast

149 Kč
Bridgertonovi: Vikomt, který mě miloval
(3x)
Rok 1814 slibuje rušnou společenskou sezónu a vikomt Anthony Bridgerton má nejvyšší čas se oženit. Dokonce se už rozhodl, kterou z mladičkých debutantek si vybere - vyhlášenou krásku Edwinu Sheffieldovou.
Ukázky

Bridgertonovi: Vikomt, který mě miloval

209 Kč
Chaos v míru
„Vítejte v Půlnočním běsnění. Nejsme cirkus, nejsme lunapark. Nemusíte se však ničeho bát – jen toho, že vás připravíme o rozum.“ Dove už od dětství pronásleduje Stín. Nikdy neviděla jeho obličej, slyšela však jeho šepot...
Ukázky

Chaos v míru

269 Kč
Klikař Beny
(2x)

Odvrácená strana Rudého práva. Ušmudlaný, rozpadající se svět dělnických kolonií, hospod a sběrných surovin osmdesátých let minulého století a živoucí svět bizarních postaviček, které jej obývají.

Ukázky

Klikař Beny

239 Kč
Matčin hrob
(6x)
Když dva malí chlapci při hře v lese nedaleko parkoviště pro karavany najdou pohřbené tělo, policejní náčelnici Josie Quinnové se začínají vracet nepříjemné vzpomínky.
Ukázky

Matčin hrob

382 Kč
Mycelium VI: Vrstva ticha
(7x)

Touha ovládnout psychotroniku přivedla Lucase k Aš~šádovi. Složil slib, stal se jeho učedníkem, a tím se naprosto vydal do jeho rukou. Emocím, které od začátku byly mezi nimi dvěma, už se nedá uniknout. Jenže Lucase zároveň přitahuje most v mlhách..

Ukázky

Mycelium VI: Vrstva ticha

298 Kč
Na Zemi jsme na okamžik nádherní
(3x)
Vypravěč románu, jemuž nikdo neřekne jinak než Pejsek, se ve svých téměř třiceti letech rozhodne napsat dopis, v němž odkrývá rodinnou historii. Ta začíná ještě před jeho narozením ve válečném Vietnamu a dává matce nahlédnout do okamžiků svého života, které nikdy nepoznala.
Ukázky

Na Zemi jsme na okamžik nádherní

229 Kč
Neviňátka
(2x)
V odříznuté zátoce na východě Kanady zůstanou po smrti rodičů osiřelí sourozenci Ada a Evered. Jejich domovem je skalnaté pobřeží nemilosrdně ovládané oceánem, krátká období hojnosti se střídají s až smrtící bídou.
Ukázky

Neviňátka

198 Kč
Propast smrti
(10x)
Soukromá detektivní kancelář Kate Marshallové a Tristana Harpera má svůj první velký případ. Před dvanácti lety odhalila novinářka Joanna Duncanová politický skandál a poté záhadně zmizela.
Ukázky

Propast smrti

339 Kč
Uprdelismus
(2x)
Autor poznal všechny možné příručky k lepšímu životu, k němuž mají pomáhat různé meditace, cviky či dechová cvičení. Proti tomuto trendu se však obrátil a řešení našel v obráceném gardu. Podle něj je mnohem účinnější mít všechno u prdele. Proto také vymyslel svůj novotvar, který v knize rozvíjí.
Ukázky

Uprdelismus

179 Kč
Dalších 365 dní
(3x)
Román plný erotiky a senzačních zvratů, přirovnávaný k celosvětovému bestselleru „50 odstínů šedi“, si získal srdce polských žen.
Ukázky

Dalších 365 dní

319 Kč
Hněv kejklíře
(1x)
„Vítejte v Půlnočním běsnění. Nejsme cirkus, nejsme lunapark. Nemusíte se však ničeho bát – jen toho, že vás připravíme o rozum.“ Killian Cornelii je okouzlující kejklíř a šejdíř bez srdce, jemuž se ženy vrhají k nohám. Saskia je však jiná.
Ukázky

Hněv kejklíře

279 Kč
Klub lokajů: Lokaj a já
(1x)
Frances Whartonová pochází z urozené rodiny, ale nemá žádné věno, neboť její otec rodinné jmění prohrál. Frances se nezajímá o věci, jež zajímají většinu vdavekchtivých debutantek.
Ukázky

Klub lokajů: Lokaj a já

209 Kč
Dámský gambit
(15x)
Beth Harmonová se v osmi letech dostane do sirotčince. Není to harmonické prostředí, a malá Beth si najde dvě cesty k úniku: malé zelené pilulky, které děti dostávají „na uklidnění“, a ŠACHY.
Ukázky

Dámský gambit

278 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 50 > >>