Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
kuchařky

Moderní česká cukrařina - 20%
(2x)

Pečte a inspirujte se recepty uznávaného mistra cukráře Josef Maršálek vyzradil svá sladká tajemství a sepsal 47 skvělých receptů – nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá.

kuchařky
Ukázky

Moderní česká cukrařina

299 Kč
239 Kč
Malá diabetická kuchařka - 20%

Součástí každého receptu jsou propočty živin a energie Při onemocnění diabetu je velmi důležité vybírat si takové potraviny, které mohou pomoci příznivě ovlivnit glykémii nebo hmotnost.

kuchařky
Ukázky

Malá diabetická kuchařka

149 Kč
119 Kč
Upečeno s láskou - 20%
(1x)
Pekařina je staré voňavé řemeslo, které dnes s radostí opět objevujeme. Ponořte se do světa domácího pečení a s ním spojených tradic.
kuchařky
Ukázky

Upečeno s láskou

279 Kč
223 Kč
Hojnost - 20%
Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám.
kuchařky
Ukázky

Hojnost

379 Kč
303 Kč
Kuchařka při onemocnění jater - 20%
Tato dietní kuchařka je určena těm, které postihlo onemocnění jater. Význam dietních opatření nelze podceňovat, ale ani přeceňovat. Pokud ale má pacient zájem o kvalitní život, měl by se svému stravování věnovat.
kuchařky
Ukázky

Kuchařka při onemocnění jater

149 Kč
119 Kč
Fit recepty pro každého - 20%
Naučte se jíst zdravě díky kuchařce plné fit receptů, dostaňte se do formy a vymaňte se jednou provždy z koloběhu hubnutí a tloustnutí!
kuchařky
Ukázky

Fit recepty pro každého

254 Kč
203 Kč
Chilli kuchařka - 20%

Pokud to s chilli myslíte vážně, tato ďábelská knížka by ve vaší gastro knihovně měla mít čestné místo.  Chilli kuchařka je vtipným průvodcem pěstováním, zpracováním a hlavně vařením s chilli papričkami, protože to zdaleka není jen o tom do jídla „hodit nějaké čili“ (a pak poslouchat kňourání citlivějších jazýčků, že se to nedá jíst).

kuchařky
Ukázky

Chilli kuchařka

279 Kč
223 Kč
Chuť - 20%
V knize vás čekají zcela nové, výjimečně chutné recepty od Yotama Ottolenghiho a Ixty Belfrageové na večeře ve všední dny, ohromující, ale snadno připravitelné pokrmy pro hosty i bombastická jídla pro uvolněné vaření...
kuchařky
Ukázky

Chuť

419 Kč
335 Kč
Jíme zdravě – Velikonoční speciál - 20%
Přivítejte jaro v kuchyni s naším velikonočním speciálem. Nový magazín obsahuje 33 nápaditých receptů a také spoustu tipů, jak si užít velikonoční dobroty ve zdravějším kabátku.
kuchařky
Ukázky

Jíme zdravě – Velikonoční speciál

99 Kč
79 Kč
Cesta z těsta - 20%
České tradice a jídla s nimi spojená jsou bezednou studnicí inspirace. Své o tom ví i historicky první vítězka televizní soutěže amatérských pekařů Petra Burianová, pro niž jsou lokální suroviny a sezónnost základem veškerého kuchařského umu.
kuchařky
Ukázky

Cesta z těsta

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 35 položek
<< < 1 2 3 4 > >>