Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2022
psychologie

Mandaly - 11%
Výbor obsahuje tři Jungovy příspěvky na téma mandal: „K empirii individuačního procesu“, „O symbolice mandaly“, „Mandaly“.
psychologie

Mandaly

314 Kč
279 Kč
Meditace zaměřená na řešení - 11%
Kniha se zabývá meditačními postupy propojenými s terapií zaměřenou na řešení. Je psána jako praktická příručka pro pomoc lidem, kteří procházejí náročnou změnou nebo obtížnou životní situací.
psychologie

Meditace zaměřená na řešení

224 Kč
199 Kč
Nakonec všechno dobře dopadne - 11%
(2x)

Christinina slova dávají sílu a naději, že my sami jsme si schopni vybudovat, ba že si také skutečně vybudujeme krásný, dokonalý svět globálního míru, po němž všichni toužíme. – A to právě teď.

psychologie

Nakonec všechno dobře dopadne

252 Kč
224 Kč
O svobodě myšlení - 11%

Na základě logiky a historických zkušeností rozebírá jeden z nejznámějších českých autorů hranice mezi dezinformací, informací a názorem.

psychologie

O svobodě myšlení

314 Kč
279 Kč
Osm teorií náboženství - 11%
(1x)
Palsova kniha se ihned po svém vydání v Oxford University Press stala vyhledávaným úvodem do studia náboženství a dnes je na světových universitách pokládána za osvědčenou učebnici, z níž čerpají své znalosti studenti religionistiky i dalších oborů.
psychologie

Osm teorií náboženství

405 Kč
360 Kč
Principy - 11%
Ray Dalio v knize zpřístupnil svoje výjimečné životní a pracovní principy, které z obyčejného chlapce ze střední třídy z Long Islandu udělaly jednoho z nejúspěšnějších lidí naší doby. Principy, které může uplatnit každý, aby dosáhl svých cílů.
psychologie

Principy

629 Kč
559 Kč
Vesmírný řád - 11%
(4x)

Tato léčivá kniha funguje jako pracovní pomůcka. Každá kapitola má za úkol dovézt čtenáře k hlubšímu zamyšlení se.

psychologie
Ukázky

Vesmírný řád

269 Kč
239 Kč
Život na uzdě - 11%

"Poznávat svět kolem nestačí: musíme poznat i sami sebe"

Žijeme v éře paradoxů: zatímco společnost bohatne, my lidé nejsme šťastnější. Psychických problémů přibývá a mnozí z nás hledají úlevu tam, kde není. Co se to s námi vlastně děje?

psychologie

Život na uzdě

314 Kč
279 Kč
Život s narcisem
(2x)
Knihy Lucie Jandové, kde se dotýká podstaty a následků rodičovských zranění, si zase našly početný okruh čtenářů. Výsledkem spolupráce obou autorů je kniha o problematice narcismu, psychopatie a toxických vztahů. Čím to, že jich přibývá?
psychologie

Život s narcisem

171 Kč
Abhidhamma a Abhivinaya - 11%
(1x)
Kniha Abhid-hamma-Abhivinaya je završením životního díla ctihodného Áyukusa-la Thery, ve které jsou shrnujícím způsoben podány postupy Abhivi-nayi pro zvládání života podle Buddhovy nauky až k dosažení konečného cíle Nibbány.
psychologie

Abhidhamma a Abhivinaya

225 Kč
200 Kč
Cesta ke štěstí v práci - 58%
Cestu ke štěstí v zaměstnání musíme hledat stejně jako v osobním životě. To však nebývá vždy snadné. Máme zvládat pracovní zátěž, nároky šéfa a komunikaci s kolegy, se kterými si často moc nerozumíme. Představa štěstí pak snadno mizí.
psychologie

Cesta ke štěstí v práci

238 Kč
99 Kč
Fenomén psychedelie - 11%
Kniha F. Tylše a kol. Fenomén psychedelie přináší přehled současného stavu poznání v oblasti psychedelické vědy.
psychologie

Fenomén psychedelie

Filip Tylš (ed.)
226 Kč
201 Kč
Maminko, nekřič! - 11%
Sotva vás někdo dokáže rozčílit tak jako vaše vlastní dítě.
psychologie

Maminko, nekřič!

269 Kč
239 Kč
Úsměv a smích u pomáhajících profesí - 11%
Hlavním tématem publikace je úsměv a smích nazíraný z různých úhlů pohledu. V úvodu se čtenář dozví, jak smích obecně působí na člověka.
psychologie

Úsměv a smích u pomáhajících profesí

266 Kč
236 Kč
12 pravidel pro život - 11%
(8x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
psychologie
Ukázky

12 pravidel pro život

358 Kč
318 Kč
V nejlepším věku - 11%
(1x)
Jste žena a zmáhá vás někdy deprese z běžícího času? Padesátka je super (nebo aspoň hodně dobrá)
psychologie

V nejlepším věku

224 Kč
199 Kč
Zázrak tří květin - 11%
(1x)
Kniha představuje základní principy a metody terapie zaměřené na řešení při práci s dětmi a dospívajícími. Autoři vycházejí především z modelu Kids' Skills, vytvořeného finskými terapeuty Benem Furmanem a Tapanim Aholou.
psychologie

Zázrak tří květin

341 Kč
303 Kč
Cesta pravého muže - 6%
(8x)
Jaké je vaše nejhlubší životní poslání? Co doopravdy ženy chtějí? Jak se stát skvělým milencem? Pokud čtete tyto otázky a jste muž, určitě jste si tyto a podobné otázky pokládali. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpověď. Praktická příručka jak žít.
psychologie

Cesta pravého muže

246 Kč
231 Kč
Hraní a realita - 11%
Jaké má tvořivost kořeny a jak je můžeme rozvíjet, ať už v sobě nebo ve druhých? Kniha odpovídá nejen na tyto otázky, ale věnuje se základním tématům individuálního já a jeho vztahu s vnějším světem.
psychologie

Hraní a realita

341 Kč
303 Kč
Kniha obrazů
Kniha představuje unikátní výbor obrazů z archivu Institutu C. G. Junga v Curychu, který obsahuje více než 4 500 originálních maleb a kreseb vytvořených pacienty buď samotného C. G. Junga, nebo jeho spolupracovníků v letech 1917 až asi 1955.
psychologie

Kniha obrazů

Ruth Ammann (ed.), Verena Kast (ed.), Ingrid Riedel (ed.)
134 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 216 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>