Nejprodávanější knihy - květen 2022
osobní rozvoj

Jak vést lidi a probudit v nich život - 36%

Anselm Grün v této knize ukazuje, jaké předpoklady pro vedení lidí jsou klíčové, jak mohou organizaci prospět, a také cestu, jak jich dosáhnout.

osobní rozvoj

Jak vést lidi a probudit v nich život

230 Kč
148 Kč
Malá kniha stoicismu - 11%
Kde najít radost? Odkud získat sílu? Jak čelit různým strachům? Jak se vyrovnat se smrtí blízkého člověka? A co si počít s depresivními myšlenkami, které se stále vracejí?
osobní rozvoj

Malá kniha stoicismu

358 Kč
318 Kč
Nesmíš všechno vidět tak černě (a jiné hloupé řeči) - 11%
Sbírka esejí o duševním zdraví od známých osobností.
osobní rozvoj

Nesmíš všechno vidět tak černě (a jiné hloupé řeči)

404 Kč
359 Kč
O lásce a lidech - 11%
Co si mu na to řekla? A choval ses jako chlap? Hlavně mu teď nepiš. Hlavně mu teď napiš. Vy jste ještě spolu? A vy už spolu nejste? Je tohle správné rozhodnutí? Vztahy nás provází celý život.
osobní rozvoj

O lásce a lidech

359 Kč
319 Kč
Samota - 11%
Ve své nové knize se Guy Gilbert zamýšlí nad fenoménem samoty. Ta pro něj není omezena jen na fyzickou nepřítomnost jiných lidí v nejbližším okolí. Mluví i o pocitu osamělosti uprostřed davu, o vyloučení...
osobní rozvoj

Samota

143 Kč
127 Kč
Šťastné peníze - 11%
Peníze jsou příliš často zdrojem strachu, stresu a hněvu, často narušují vzájemné vztahy a dokonce ničí životy. Rádi bychom si mysleli, že peníze jsou jen číslo nebo kus papíru, ale představují mnohem víc.
osobní rozvoj

Šťastné peníze

314 Kč
279 Kč
Úžasní takoví, jací jsme - 11%
Radost, klid, osobní štěstí. Většina z nás to hledá celý život. Nejsme-li z nějakého důvodu spokojení, můžeme se pokusit to změnit a žít jinak – šťastněji. Když se uvnitř rozhodneme, máme z poloviny vyhráno.
osobní rozvoj

Úžasní takoví, jací jsme

314 Kč
279 Kč
AION - Příspěvky k symbolice bytostného Já - 11%
(5x)
Revidované vydání Jungova pozdního díla, odrážejícího autorovo hluboké zaujetí západní myšlenkovou a náboženskou tradicí, ale také budoucností této tradice; čtenář v něm nalezne nejpodrobnější popis archetypu celosti a řádu – bytostného Já.
osobní rozvoj

AION - Příspěvky k symbolice bytostného Já

783 Kč
696 Kč
Posilování stresem - Cesta k odolnosti - 11%
(3x)
O stresu se hovoří zejména jako o umělé, lidstvem vyrobené zátěži. Člověk se musel naučit porozumět a vzdorovat rozmanitým stresovým vlivům od počátku své existence.
osobní rozvoj
Ukázky

Posilování stresem - Cesta k odolnosti

359 Kč
319 Kč
Principy - 11%
Ray Dalio v knize zpřístupnil svoje výjimečné životní a pracovní principy, které z obyčejného chlapce ze střední třídy z Long Islandu udělaly jednoho z nejúspěšnějších lidí naší doby. Principy, které může uplatnit každý, aby dosáhl svých cílů.
osobní rozvoj

Principy

629 Kč
559 Kč
Proč spíme – Odhalte sílu spánku a snění - 11%
(3x)
Kniha předního světového neurovědce Matthewa Walkera odkrývá nejnovější poznatky z výzkumu spánku. Poprvé v historii dnes věda dokáže zodpovědět, proč vůbec spíme, jak spánek prospívá našemu tělu a mozku a proč má spánková deprivace ničivé následky.
osobní rozvoj

Proč spíme – Odhalte sílu spánku a snění

395 Kč
351 Kč
Rozhodni se být zdráv - 11%
(2x)

Nehaste příznaky – pochopte příčiny! Pokračování bestselleru Umění být zdráv. Rozhodnout se je prvním krokem na vědomé cestě ke zdraví. Naslouchat vlastnímu tělu však nemusí být tak snadné. Které techniky pomáhají zlepšit naše životní nastavení?

osobní rozvoj

Rozhodni se být zdráv

359 Kč
319 Kč
Probuďte své božství - 11%
(2x)
Co to znamená, probudit své božství? Co kdybyste se dokázali naladit na frekvence mimo hranice hmotného světa? Změnit chemické procesy v mozku a zpřístupnit si transcendentální úrovně vědomí?
osobní rozvoj

Probuďte své božství

477 Kč
424 Kč
Sandtray - Život jako na dlani - 11%
Co se o sobě člověk dozví při hře s figurkami na pískovišti? Sandtray je velmi efektivní a čím dál populárnější forma herní terapie.
osobní rozvoj

Sandtray - Život jako na dlani

323 Kč
287 Kč
Tajemství řeči těla - 11%
Odhalte skutečné záměry všech lidí, se kterými se potkáte!
osobní rozvoj

Tajemství řeči těla

269 Kč
239 Kč
Tvé vnitřní dítě musí najít domov - 11%
(1x)
Všechny zážitky z dětství, kterými jsme prošli, nás formují a ovlivňují naše chování v dospělosti. Svět je tak plný malých zraněných dětí v tělech dospělých.
osobní rozvoj

Tvé vnitřní dítě musí najít domov

296 Kč
263 Kč
Výbor z díla II. - Archetypy a nevědomí - 11%
(3x)
Revidované vydání druhého svazku „Výboru z díla C. G. Junga“.
osobní rozvoj

Výbor z díla II. - Archetypy a nevědomí

752 Kč
668 Kč
Kreativní zápisník - 11%
(10x)
Jestliže připustíte myšlenku, že kreativita je něco jako myšlenkový sval, který se dá cvičit, pak jste právě objevili skvělého trenéra! Tento zápisník je velice zábavný společník, jenž umí hravou formou rozvíjet kreativitu, uchovávat nejlepší nápady.
osobní rozvoj
Ukázky

Kreativní zápisník

293 Kč
260 Kč
Kudy do pohody - 11%
Kniha je čtivá, praktická a čtenáři v ní najdou snadno použitelné návody. Textem je provází pan Zkoumal. Jak napovídá jméno, je to člověk zvídavý a nesnáší fráze. Autorovi nedovolí, aby z této knihy udělal seznam.
osobní rozvoj
Ukázky

Kudy do pohody

89 Kč
79 Kč
Co řeknete, změní váš svět - 11%
V každé situaci může člověk tím, jak mluví (k ostatním, ale i k sobě ve svých myšlenkách), buď podporovat pokoj, porozumění a mír, nebo násilí. Rosenberg ukazuje, jak jazyk a komunikace v tomto smyslu fungují a učí, jak redukovat bolest a násilí.
osobní rozvoj

Co řeknete, změní váš svět

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 308 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 16 > >>