Nejprodávanější e-knihy - květen 2022

Cestou špendlíků nebo jehel
(6x)

Vesnický román, který chcete číst v bezpečí města. Manželský pár, Bohumil a Bohumila, se společně s mentálně postiženým synem přestěhuje z Prahy do malé vesnice v pohraničí, aby vyřešil svou manželskou krizi...

Ukázky

Cestou špendlíků nebo jehel

169 Kč
A sežehly je plameny
Byl král, který si musel zachovat chladnou hlavu a který se musel za všech okolností ovládat! Jenže pokud bylo Alexiovým údělem být králem, osudem Tinley bylo být jeho pokušením.
Ukázky

A sežehly je plameny

69 Kč
Království slepých
(1x)
Přestože je Armand Gamache stále suspendovaný, rozhodně nezahálí. Snaží se vystopovat zásilku nebezpečných drog, než se dostanou mezi lidi a začnou je zabíjet.
Ukázky

Království slepých

349 Kč
Křik k nebesům
Dvanáctý případ inspektorky Malin Forsové. Jednoho horkého letního dne je v autě nalezen mrtvý chlapec. Zdá se, že ho tam zapomněla jeho matka, která trpí psychickými problémy a výpadky paměti.
Ukázky

Křik k nebesům

249 Kč
Šikmý kostel 2
(16x)
S Barkou, Ludwikem, Julkou a dalšími hrdiny trilogie Šikmý kostel se setkáváme vzápětí poté, co jsme je v závěru prvního dílu opustili.
Ukázky

Šikmý kostel 2

289 Kč
Terapie
(7x)
Když se Alice a Leo přestěhují do exkluzivního obytného komplexu, splní se jim celoživotní sen. Existuje však jeden temný důvod, proč luxusní rodinnou vilu v uzavřené komunitě mohli koupit tak výhodně – a tím je bývalá majitelka, psychoterapeutka Nina.
Ukázky

Terapie

319 Kč
Klub nenapravitelných optimistů
(61x)
Bohatý, mnohovrstevnatý román dosáhl ve Francii prodeje přes 400 tisíc kusů, obdržel nadšené kritiky i několik literárních cen - např. Prix Goncourt des Lycéens 2010.
Ukázky

Klub nenapravitelných optimistů

279 Kč
Nečekané souznění
Když Keaton Richmond přijímal Tami jako novou osobní asistentku, měl o ní zpočátku dost velké pochyby. Nezdála se mu dost profesionální a také ho znepokojivě přitahovala.
Ukázky

Nečekané souznění

69 Kč
Výpravy do divočiny
(4x)
Žijící legenda a průvodce sérií Zázračná planeta z produkce BBC, sir David Attenborough, vypráví příběh začátku své kariéry přírodovědce, dokumentaristy a popularizátora.
Ukázky

Výpravy do divočiny

348 Kč
Lov
(2x)

Existuje temnota, kterou nerozjasní ani slunce. Sedmý případ kriminalisty Servaze. Jasná záře úplňku osvětluje hranici lesa, ze kterého se vynoří vyděšený jelen. Není to ale obyčejné zvíře… jeho oči jsou lidské. Kriminalistu Martina Servaze přivolají na místo nehody, kde auto srazilo nahého muže s jelení hlavou.

Ukázky

Lov

389 Kč
Až na ten konec dobrý
(3x)

Humorný román o smrti. A je v tom všechno. Láska, smrt, sranda, vesmír, sex i zázrak. Slovy jedné z postav, je to prostě „háelpéčko* jako prase“. (*háelpéčko (HLP) –Hluboký Lidský Příběh v novinářském žargonu)

Ukázky

Až na ten konec dobrý

299 Kč
Čtyři tisíce týdnů
Na světě pobudeme sotva čtyři tisíce týdnů. Musíme toho v nich stihnout spoustu a všechno zaráz: Vyřešit další pohromu v práci. Najít si lepší práci. Užít si krátký čas s dětmi, a přitom toho kolem nich tolik obstarat.
Ukázky

Čtyři tisíce týdnů

279 Kč
Hlavní podezřelá
(3x)
Když reportérka Miranda Woodová najde ve vlastní posteli ještě nevychladlé tělo svého bývalého milence, bohatého a ženatého vydavatele novin Richarda Tremaina, všechny důkazy ukazují na ni.
Ukázky

Hlavní podezřelá

249 Kč
Hněv draků
(1x)

Nemilosrdná epická fantasy na pomezí Hry o trůny a Gladiátora vypráví o světě zmítaném věčnou válkou a o mladíkovi, který se stane jedinou nadějí svého lidu na přežití. Národ Omehijců bojuje už bezmála dvě stě let ve válce, kterou nemůže vyhrát...

Ukázky

Hněv draků

398 Kč
Láska a jiná slova
Macy Sorensenová vede klidný, byť citově trochu plochý život, který jí poskytuje pocit jistoty a bezpečí: profesně se jí daří jako ambiciózní rezidentce na pediatrickém oddělení místní nemocnice a stěžovat si nemůže ani na svého partnera...
Ukázky

Láska a jiná slova

258 Kč
Zničený
Téměř dva tisíce let chodil po zemi jen jeden druid, Atticus O'Sullivan. Teď jsou tři. Granuaile se už stala opravdovým druidem a Atticus právě zachránil svého učitele-arcidruida dávno zmrazeného v čase, který nyní vystupuje pod moderním ekvivalentem svého staroirského jména: Owen Kennedy...
Ukázky

Zničený

279 Kč
Území vlků
Lydia Susiová se naplno věnuje ochraně vlků v jejich přirozeném prostředí. Když hotelový řetězec začne zastavovat pozemky v sousedství rezervace a začne budovat obrovský obytný komplex, Lydia patří k nejsilnějším odpůrcům výstavby...
Ukázky

Území vlků

299 Kč
Gott
Hvězda, mýty — a skutečnost. Největší popovou hvězdou v Československu byl Karel Gott — a v jistém smyslu jí v Česku zůstává dodnes. Jeho příběh však není tradičním vyprávěním o hudebním velikánovi.
Ukázky

Gott

289 Kč
Arturův ostrov
(1x)
Arturův ostrov, čtenáři i kritikou považovaný za nejkrásnější román Elsy Morante, vyšel poprvé v roce 1957. K českým čtenářům se dostává až se značným zpožděním, které ale vzhledem k nepochybné nadčasovosti díla, není vůbec na škodu.
Ukázky

Arturův ostrov

298 Kč
Jiskra mezi námi
Kariéra módní stylistky Alice má šanci se konečně pořádně rozjet díky zakázce pro Spencera Riggse, jednu z nejžádanějších hvězd country v Nashvillu.
Ukázky

Jiskra mezi námi

69 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 50 > >>