Nejprodávanější tituly - květen 2022
světová

Smlouva s hraběnkou - 20%
Madelyn odmala žije na hradě, který se od středověku vůbec nezměnil. Má před sebou úkol – splnit poslední přání výstředního otce a provdat se za šlechtice Jacka Ransoma!
světová
Ukázky

Smlouva s hraběnkou

109 Kč
87 Kč
Ve jménu Metody - 11%
(4x)
Kritikou i čtenáři vyzdvihovaná dystopie o zdravotní diktatuře vyšla v Německu pod názvem Corpus Delicti: Ein Prozess už v roce 2009. Tématem ale předběhla dnešek.
světová
Ukázky

Ve jménu Metody

268 Kč
238 Kč
Miliónový jeep - 11%
(2x)

Protagonista knihy je – podle zvolené autostylizace – představován postupně jako básník, dělnický vůdce, bankéř, milionář, Američan, mystik, filantrop či pyroman; ať už však na sebe bere jakoukoli roli, zůstává outsiderem.

světová
Ukázky

Miliónový jeep

403 Kč
358 Kč
Nesnesitelný vévoda - 11%
(1x)
Cassandra Pomfretová má jasné názory, které se nebojí vyslovit nahlas. Jenomže její příliš odvážná ústa způsobí pozdvižení a její zoufalý otec, v naději, že ji manžel zkrotí, rozhodne, že se její milovaná sestra neprovdá, dokud nebude pod čepcem ona.
světová

Nesnesitelný vévoda

386 Kč
343 Kč
Pod plnými plachtami - 20%
„Postarám se, aby se celý svět dozvěděl, že se staneš mou ženou.“ To řekl Valerio Daniele, ale nechtěl jí tím vyznat lásku.
světová
Ukázky

Pod plnými plachtami

69 Kč
55 Kč
Terapie
(7x)
V každé duši je místnost, do které je nebezpečné vstoupit. Když se Alice a Leo přestěhují do exkluzivního obytného komplexu, splní se jim celoživotní sen.
světová
Ukázky

Terapie

359 Kč
Křik k nebesům - 11%
Dvanáctý případ inspektorky Malin Forsové. Jednoho horkého letního dne je v autě nalezen mrtvý chlapec. Zdá se, že ho tam zapomněla jeho matka, která trpí psychickými problémy a výpadky paměti.
světová

Křik k nebesům

341 Kč
303 Kč
Kurkul - 11%
Kurkul vypráví příběh autorových prarodičů, kteří žili na začátku minulého století ve Slobodské Ukrajině.V zimě třicátého roku byla rozkulačena sta tisíce hospodářství na celém území Sovětského svazu, lidem sebrali chleba a poslali je do vyhnanství.
světová

Kurkul

269 Kč
239 Kč
A počasí se změnilo, přišlo léto a tak dál - 11%
Román A počasí se změnilo a přišlo léto a tak dál norského autora chilského původu Pedra Carmony-Alvareze se zabývá osudovou, nenahraditelnou ztrátou, kterou může utrpět každý z nás.
světová

A počasí se změnilo, přišlo léto a tak dál

253 Kč
225 Kč
Daleko v srdci - 11%
Americký spisovatel Mark Slouka, syn českých rodičů, kteří po únorovém puči odešli do Spojených států, ve svém románu Daleko v srdci skládá kousek po kousku spletitou a často neveselou mozaiku svého života.
světová

Daleko v srdci

267 Kč
238 Kč
Láska v temné ulici - 11%
(2x)
Paříž, New York, Švýcarsko, zapadlý kout amerického venkova – to všechno jsou místa, která Irwin Shaw, jeden z nejlepších amerických prozaiků 20. století, mistrovsky zachytil ve své povídkové sbírce Láska v temné ulici.
světová
Ukázky

Láska v temné ulici

312 Kč
278 Kč
Nejlepší léta slečny Jean Brodieové - 11%
(3x)
Muriel Sparková (1918–2006) patří mezi nejvýznamnější anglicky píšící autory 20. století a próza Nejlepší léta slečny Jean Brodieové je považována za její nejvýznamnější dílo.
světová
Ukázky

Nejlepší léta slečny Jean Brodieové

222 Kč
198 Kč
Katedrála - 11%
(1x)
Třetím svazkem pětidílného českého vydání všech povídek legendárního amerického spisovatele je sbírka Katedrála, Carverova kniha nejuznávanější, a to nejen díky slavné titulní povídce.
světová

Katedrála

269 Kč
239 Kč
A sežehly je plameny - 20%
Byl král, který si musel zachovat chladnou hlavu a který se musel za všech okolností ovládat! Jenže pokud bylo Alexiovým údělem být králem, osudem Tinley bylo být jeho pokušením.
světová
Ukázky

A sežehly je plameny

69 Kč
55 Kč
O čem mluvíme, když mluvíme o lásce - 11%
(2x)
Závěrečným, pátým svazkem Carverových povídek je původní sbírka z roku 1981.
světová

O čem mluvíme, když mluvíme o lásce

269 Kč
239 Kč
Bretaňské speciality - 11%
Devátý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa.
světová

Bretaňské speciality

296 Kč
263 Kč
Město v oblacích
(2x)
Hrdinové románu Cloud Cuckoo Land se snaží pochopit svět kolem sebe: Anna a Omeir na protějších stranách impozantního městského opevnění v průběhu obléhání Konstantinopole v roce 1453...
světová

Město v oblacích

359 Kč
Hlavní podezřelá - 11%
(3x)
Když reportérka Miranda Woodová najde ve vlastní posteli ještě nevychladlé tělo svého bývalého milence, bohatého a ženatého vydavatele novin Richarda Tremaina, všechny důkazy ukazují na ni.
světová

Hlavní podezřelá

314 Kč
279 Kč
Jeremyho farma nejen zvířat - Rok na farmě Diddly Squat - 11%
(5x)
Už když se Jeremy proháněl po světě v drahých autech při natáčení pořadu Top Gear, toužil jezdit traktorem a vyorávat své vlastní brambory. Pak však přišla covidová pandemie, a tak koupil farmu v Oxfordshiru a pořídil si největší traktor na trhu.
světová
Ukázky

Jeremyho farma nejen zvířat - Rok na farmě Diddly Squat

268 Kč
238 Kč
S leopardem v patách - 11%
Autor Nesmrtelné túry do Compostely (Prostor 2015) se v této knize ohlíží za zákrutami vlastního života a zachycuje je se stejným vtipem, uměním zkratky a neokázalou hloubkou.
světová
Ukázky

S leopardem v patách

267 Kč
238 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 50 > >>