Nejprodávanější tituly - červen 2022

Itálie - České stopy v Itálii ( a naopak) - 76%

Kniha mapující „české stopy“ v Itálii (a naopak) je spíše jakýmsi „pocitovým“ průvodcem než běžnou příručkou cestovatele.

Itálie - České stopy v Itálii ( a naopak)

182 Kč
44 Kč
Dalších 365 dní
(1x)
Román plný erotiky a senzačních zvratů, přirovnávaný k celosvětovému bestselleru „50 odstínů šedi“, si získal srdce polských žen.

Dalších 365 dní

413 Kč
Zaslíbené země
(3x)
Volné, dlouho očekávané pokračování mezinárodního bestselleru Klub nenapravitelných optimistů (prestižní Prix Goncourt des lycéens, přeloženo do 11 jazyků, 14 tisíc prodaných výtisků českého překladu).
Ukázky

Zaslíbené země

538 Kč
Velikost člověka
(4x)

Rok 1493, Milán, vrchol renesance. Městem se prochází Leonardo da Vinci a jeho sláva se šíří daleko za Alpy, až ke francouzskému dvoru.

Ukázky

Velikost člověka

312 Kč
Poslední půlšilink
(3x)
Román klasika anglické literatury z roku 1919 byl inspirován životem geniálního francouzského malíře Paula Gauguina.
Ukázky

Poslední půlšilink

267 Kč
Matka vzala roha
Vedle základní dějové linie, která je rámována působivým příběhem matky, vykresluje Dutka jeden lidský úděl prostřednictvím miniatur, zachycením jedinečného konkrétního zážitku, situace, nálady. Právě v tom spočívá dar jeho vyprávění.
Ukázky

Matka vzala roha

177 Kč
Řekni ne vévodovi
Romantizující příběh s prvky ženské emancipace a sebeuvědomování, při němž anglické aristokratky postupně pro sebe získávaly stále více místa ve společnosti.

Řekni ne vévodovi

260 Kč
Spasitel
(7x)
Nové úžasné, napínavé meziplanetární dobrodružství od autora světového bestselleru Marťan. Ryland Grace zůstal jako jediný přeživší na zoufalé misi poslední naděje. Pokud selže, lidstvo zanikne. Je tu však drobný háček – Ryland to neví.

Spasitel

134 Kč
Šifra mistra Leonarda. Verze pro mládež
Autor legendární bestseller přepracoval pro mladší čtenáře a teenagerům zprostředkoval svět díla tím, že zkrátil rozsah díla a vysvětlil historický kontext. Příběh tím získal na akčnosti a zrychlil se spád děje.
Ukázky

Šifra mistra Leonarda. Verze pro mládež

250 Kč
Nejvyšší oběť
(3x)
Kniha Nejvyšší oběť je prvním podrobným životopisem posledního lidického kněze Josefa Štemberky. Na pozadí a v kontextu tehdejších událostí přibližuje jeho život.

Nejvyšší oběť

494 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>