Nejprodávanější tituly - červen 2022

Nejvyšší oběť
(3x)
Kniha Nejvyšší oběť je prvním podrobným životopisem posledního lidického kněze Josefa Štemberky. Na pozadí a v kontextu tehdejších událostí přibližuje jeho život.

Nejvyšší oběť

494 Kč
Příběh plný tajemství
Lucy Kingová: Příběh plný tajemství Slíbil jsem ti, že se o tebe postarám, a hodlám to dodržet. Když to Finn Georgii řekl, bylo to pro ni krásnější než to nejromantičtější vyznání. Tak moc potřebovala najít v životě pevný bod!
Ukázky

Příběh plný tajemství

69 Kč
Stín ve dveřích
(1x)
Čtyři záhady. Čtyři příběhy. Jeden společný klíč.

Stín ve dveřích

449 Kč
Temno
(1x)
Přehledný a vyvážený pohled na dobu, kterou jsme si podle Jiráskova románu uvykli nazývat temnem, přináší ve druhém svazku Stručných historií historička Ivana Čornejová, přední odbornice na dějiny jezuitského řádu a pražské univerzity.
Ukázky

Temno

314 Kč
Zima přichází

Proč je nutné zastavit Vladimíra Putina a nepřátele svobodného světa. Přesná analýza putinovského režimu od geniálního šachisty a předního představitele ruské opozice Garryho Kasparova.

Zima přichází

358 Kč
Gott
(4x)
Hvězda, mýty — a skutečnost. Největší popovou hvězdou v Československu byl Karel Gott — a v jistém smyslu jí v Česku zůstává dodnes. Jeho příběh však není tradičním vyprávěním o hudebním velikánovi.
Ukázky

Gott

449 Kč
Mycelium I: Jantarové oči
(9x)
Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu. To je prastaré össenské přísloví, které provází celou osmidílnou ságu Mycelium. Jantarové oči jsou její první částí a představí se vám v ní nejen charismatický a ctižádostivý hrdina Lucas Hildebrandt...
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

529 Kč
Stvůra
(5x)
V Holicích je nalezeno surově zbité a rozřezané tělo mladé dívky. Vyšetřování se ujímá výkonná a cílevědomá komisařka Laura Linhartová, nepříliš populární mezi svými spolupracovníky, spolu s novým kolegou Adamem Benešem.

Stvůra

323 Kč
Slídil
(5x)

Bývalý detektiv Cal Hooper je k smrti unavený a útěk z rušného Chicaga do odlehlé vesničky na západě Irska mu připadá jako dokonalý nápad. Koupí si polorozpadlý dům, plánuje jeho rekonstrukci a procházky po nekonečně zelených kopcích.

Ukázky

Slídil

358 Kč
Tajemství lorda Lynforda
(1x)
Tajemství lorda Lynforda Dědicové titulu by se neměli ženit s bohatými vdovami, obzvlášť s těmi, které jsou zároveň matkami devítiletých dcer.
Ukázky

Tajemství lorda Lynforda

109 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 1000 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 .. 100 > >>