Nejprodávanější tituly - červen 2022

Normální lidi
(9x)
Román Normální lidi je příběh o vzájemné fascinaci, přátelství a lásce. Autorka Sally Rooneyová prokazuje nesmírnou otevřenost, vhled do hloubky a složitosti lidského života, a zároveň břitký vtip a sarkastický nadhled.
Ukázky

Normální lidi

268 Kč
Billy Summers
(2x)
Nová Kingova kniha je částečně detektivkou a válečným příběhem, ale také románem o lásce, štěstí, osudu a složitém hrdinovi, který stojí před poslední možností vykoupit se.

Billy Summers

432 Kč
Čtyři tisíce týdnů
Na světě pobudeme sotva čtyři tisíce týdnů. Musíme toho v nich stihnout spoustu a všechno zaráz: Vyřešit další pohromu v práci. Najít si lepší práci. Užít si krátký čas s dětmi, a přitom toho kolem nich tolik obstarat.

Čtyři tisíce týdnů

341 Kč
Podivuhodná historie sexu
(1x)
Samotný sexuální akt se od dob, kdy lidé přišli na to, co kam patří, nezměnil. Na rozdíl od společensko-kulturních přístupů k tématu. Lidé jako jediní tvorové na Zemi spojují sex se studem a pocitem viny a stigmatizují určité sexuální praktiky.
Ukázky

Podivuhodná historie sexu

440 Kč
Konkláve
Volbu papeže, Kristova zástupce a následovníka apoštola Petra na jeho stolci, provázely v dějinách mnohé problémy. Jak zajistit, aby se na tento akt volitelé v klidu soustředili, jednali podle nejlepšího svědomí a pokud možno bez průtahů?
Ukázky

Konkláve

267 Kč
Klub nenapravitelných optimistů
(19x)
Bohatý, mnohovrstevnatý román dosáhl ve Francii prodeje přes 400 tisíc kusů, obdržel nadšené kritiky i několik literárních cen - např. Prix Goncourt des Lycéens 2010.
Ukázky

Klub nenapravitelných optimistů

423 Kč
... a pak bylo ticho
Moravská Nová Ves patří k obcím, které v roce 2021 postihlo tornádo. Čtrnáct příběhů místních obyvatel ukazuje ale spíš než to, jak moc tornádo ničilo, lidskou sílu, odhodlání, pospolitost a touhu neštěstí překlenout a začít znovu žít.
Ukázky

... a pak bylo ticho

351 Kč
Návrat do Lvova
(2x)
Autor, který je synem židovských rodičů, rekonstruuje osobní a intelektuální genezi dvou mužů, kteří stáli u zrodu myšlenek genocidy a zločinů proti lidskosti. Oba, aniž by o sobě věděli, studovali na téže univerzitě u stejných profesorů ve Lvově.
Ukázky

Návrat do Lvova

627 Kč
V utajení
(1x)

Druhá světová válka. Ostrovy v Lamanšském průlivu. Temná minulost nezůstane skryta navždy.....

Ukázky

V utajení

358 Kč
Neznámá společnost
(1x)
Sociologická expedice do nitra vlastní země.
Ukázky

Neznámá společnost

269 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>