Nejprodávanější tituly - červenec 2022
gastronomie

Umění fermentace II.: Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti - Sandor Ellix Katz - 10%
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food.
gastronomie

Umění fermentace II.

499 Kč
449 Kč
Les a louka na talíři: 150 receptů z divoké kuchyně - Ulla Mayer-Raichle, Gisula Tscharner - 10%
Autorka vás v neobvyklé kuchařce zve na dlouhou procházku loukou i lesem: cestou vám bude vyprávět příběhy bylin a ukáže, kdy a kde najdete ty nejlepší z nich.
gastronomie

Les a louka na talíři

149 Kč
134 Kč
Máma v kuchyni: S chutí pro malé i velké - Barbora Charvátová - 10%
Přestaňte si lámat hlavu nad tím, co uvařit - dětská strava srozumitelně, chutně i moderně. Přestala jste věřit, že vás vaření bude bavit?
gastronomie
Ukázky

Máma v kuchyni

399 Kč
359 Kč
Máma v kuchyni 2: S chutí pro malé i velké) - Barbora Charvátová - 10%
Zdravé vaření pro nejmenší tak, aby chutnalo celé rodině. Vařit pro děti může být oříšek.
gastronomie
Ukázky

Máma v kuchyni 2

399 Kč
359 Kč
Nenechte se zabít cukrem - Jarmila Mandžuková
(1x)
Oblíbená autorka Jarmila Mandžuková přichází s novou knížkou, ve které se věnuje "sladkému životu bez cukru". V úvodních kapitolách přináší rady, jak omezit spotřebu cukru, jak zdravě mlsat a čím zdravěji sladit. Snadno vás přesvědčí, že i život bez cukru může být sladký.
gastronomie
Ukázky

Nenechte se zabít cukrem

199 Kč
Umění fermentace I.: Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery - Sandor Ellix Katz - 10%
(1x)
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food.
gastronomie

Umění fermentace I.

499 Kč
449 Kč
Břišani: Příběh o jídle, trávení a našem mikrobiomu pro děti i jejich rodiče - Radkin Honzák, Kristýna Mothejzíková
(3x)
Máma je v nemocnici a malý Tom doma hospodaří jen s tátou. O víkendu k nim přijede na návštěvu maminčina sestra, teta Radka s dcerou Luckou. Trochu vypomáhá v domácnosti a při tom vypráví, jak se to vlastně má s jídlem a trávením, jak funguje tajemná Bříše – říše v našem břiše.
gastronomie
Ukázky

Břišani

209 Kč
Síla přírodní fermentace: Jedninečná chuť a léčivá síla živých kultur - Sandor Ellix Katz - 10%
Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
gastronomie

Síla přírodní fermentace

399 Kč
359 Kč
Chilli: Průvodce světem pálivého jídla - Dominika Wittenberg Gašparová, Magdalena Havlíková

Vše, co jste kdy chtěli vědět o chilli, ale báli jste se kousnout. Autorský projekt dvou cestovatelek a vášnivých fanynek chilli představuje kromě autentických receptů pestré osudy chilli papriček napříč dějinami a kontinenty, jejich roztodivné tvary, chuťové zvláštnosti či míru pálivosti.

gastronomie
Ukázky

Chilli

399 Kč
Maso - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Jana Vaňková - 10%
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO.
gastronomie

Maso - Jednoduše & dokonale

359 Kč
323 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 16 položek
1 2 > >>