Nejprodávanější tituly - červenec 2022

Strážce z Vysočiny
(1x)
Romantický historicko-společenský román z prostředí skotské Vysočiny.

Strážce z Vysočiny

314 Kč
Dalajlamova kočka - Probuď v sobě kotě
(1x)
Je možné znovu obnovit původní ničím nezastřené nadšení ze života, které nám kdysi bylo tak přirozené a vlastní? Dokážeme přestat být lhostejní a necitliví? Můžeme v sobě, vy i já, milí čtenáři, probudit naše vnitřní kotě?

Dalajlamova kočka - Probuď v sobě kotě

246 Kč
Výpravy na Východ
(1x)
Proslulé svědectví sira Fitzroye Macleana o jeho diplomatickém a vojenském působení mezi lety 1937–1945.

Výpravy na Východ

493 Kč
Samotářky
(1x)
Ludmila, Amálie, Věra. Minulost naší rodiny nás ovlivňuje, i když ji neznáme
Ukázky

Samotářky

359 Kč
Až na ten konec dobrý
(7x)

Humorný román o smrti. A je v tom všechno. Láska, smrt, sranda, vesmír, sex i zázrak. Slovy jedné z postav, je to prostě „háelpéčko* jako prase“. (*háelpéčko (HLP) –Hluboký Lidský Příběh v novinářském žargonu)

Ukázky

Až na ten konec dobrý

404 Kč
Konkláve
Volbu papeže, Kristova zástupce a následovníka apoštola Petra na jeho stolci, provázely v dějinách mnohé problémy. Jak zajistit, aby se na tento akt volitelé v klidu soustředili, jednali podle nejlepšího svědomí a pokud možno bez průtahů?
Ukázky

Konkláve

267 Kč
Každý něco tají
Příběh z prostředí filmových herců a jejich všedních i svátečních dní nabízí nejen poutavé a napínavé čtení, ale klade také otázky, v jaké společnosti žijeme a jaké etické mantinely jsme schopni svému jednání klást.
Ukázky

Každý něco tají

204 Kč
První osoba jednotného čísla
(7x)
Od japonského vydání posledního románu Komturova smrt uběhly už více než čtyři roky. Haruki Murakami nyní přichází s novou sbírkou povídek, kterou identifikuje už názvem: První osoba jednotného čísla.

První osoba jednotného čísla

269 Kč
Stejná jako ona
Adrian Rizzová je bývalou dětskou hvězdou videí o fitness, jimiž se proslavila její matka. O deset let později se konečně podaří i jí prosadit se s vlastní sérií. V pozadí ale číhá hrozba.

Stejná jako ona

350 Kč
Tajemství přirozené výchovy
Mezinárodní bestseller, který obletěl celý západní svět – od Ameriky, přes Velkou Británii, Itálii, Španělsko, Portugalsko, Francii, Německo, Slovensko až po Skandinávii – a všem rodičům, kteří si nevědí rady s výchovou svých ratolestí, otevřel oči…
Ukázky

Tajemství přirozené výchovy

358 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>