Nejprodávanější tituly - červenec 2022

Tím to nekončí
Tessa milovala svou práci hlavně proto, že milovala svého šéfa. Nikdy se jí ale nepodařilo, aby ji Noah Graystone viděl jako ženu – vnímal ji za každých okolností jen a pouze jako svou loajální asistentku.
Ukázky

Tím to nekončí

69 Kč
Vztahy a mýty
(7x)
Snadno podléháme mýtům a pohádkám, které nám okolí podává jako obecný fakt. Jaké mýty jsou ty nejčastější a do jaké míry bychom jim měli naslouchat, objasňuje odborně, ale s nadhledem kniha, která zároveň dokáže čtenářům dodat klid.
Ukázky

Vztahy a mýty

260 Kč
Oheň proti ohni
Kate Hewittová: Oheň proti ohni „Takhle mě nelíbej, když… Vůbec mě nelíbej!“ Ve skutečnosti ovšem Liza toužila po tom, aby ji Fausto líbal tak, že zapomene, kdo je ona… a kdo je on!
Ukázky

Oheň proti ohni

69 Kč
Touze neporučíš!
Vlastně to, aby se to stalo, nechtěli ani jeden… Sebastianovo srdce stále ještě patřilo zesnulé manželce a Ruby… Ruby se zklamala tak moc, že se rozhodla žít bez vztahu… Jenže tady byla ta touha.
Ukázky

Touze neporučíš!

69 Kč
Železná rukavice
Ondřej z Rohatce se usadil na hradě Jenčov, který dostal od markraběte Karla se služby, jenž mu prokázal při tažení v Itálii. Avšak ne všichni jsou z takového stavu nadšeni. Co je asi může k tomu bezvýznamnému zboží přitahovat?

Železná rukavice

305 Kč
Amerikána
(6x)
Silný příběh o lásce, rasových otázkách a identitě.
Ukázky

Amerikána

314 Kč
Pláž v noci
(3x)
Krátký ilustrovaný příběh nejen pro děti od Eleny Ferrante, autorky tetralogie Geniální přítelkyně, je svou tematikou propojený s jejím dalším románem Temná dcera.
Ukázky

Pláž v noci

177 Kč
Nebezpečná metoda
Kniha popisuje začátky nového vědního oboru - psychoanalýzy. Poprvé odkrývá příběh osudové rivality mezi Carlem G. Jungem a Sigmundem Freudem a jejich rozchodu, ve kterém svou roli sehrála žena - Sabina Spierlreinová.
Ukázky

Nebezpečná metoda

357 Kč
Poslední půlšilink
(3x)
Román klasika anglické literatury z roku 1919 byl inspirován životem geniálního francouzského malíře Paula Gauguina.
Ukázky

Poslední půlšilink

267 Kč
Itálie - České stopy v Itálii ( a naopak)

Kniha mapující „české stopy“ v Itálii (a naopak) je spíše jakýmsi „pocitovým“ průvodcem než běžnou příručkou cestovatele.

Itálie - České stopy v Itálii ( a naopak)

205 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>