Nejprodávanější Kniha - srpen 2022

V restauraci
(1x)
Kniha představuje spojení kulturní historie, literatury faktu a esejisticky pojatých příběhů s románovými prvky.
Ukázky

V restauraci

267 Kč
Kočičí oko
(3x)

Kočičí oko je kouzelná skleněnka, která mění svět. Z dívky, která se skrze ni dívala, vyrostla uznávaná malířka, jejíž život i dílo silně poznamenaly zážitky z dětství a dospívání.

Ukázky

Kočičí oko

448 Kč
Zahrada, Rest
(6x)
Detektivní série Trujkunt dějově zasazená do nejvýchodnějšího cípu Česka, kde se běžně hovoří těšínsko-jablunkovským nářečím „po naszymu“, pokračuje povídkami Zahrada a Rest, v nichž se vrací na scénu svérázný major ostravské kriminálky Roman Saran.
Ukázky

Zahrada, Rest

313 Kč
Život na houpačce
(2x)
Autentické příběhy ze života ‚‚hraničářů’’ a jejich blízkých. Možná se občas cítíte smutně, naštvaně, nemotivovaně, úzkostně a říkáte si, že máte depku.

Život na houpačce

269 Kč
Na ostří nože
(3x)
Román Na ostří nože je vyzrálou ukázkou Maughamova umění. Je to příběh mladého Američana Larryho Darrella, který se jako letec dobrovolně účastnil první světové války.
Ukázky

Na ostří nože

357 Kč
Nacistická kulturní politika v Protektorátu
Monografická práce Volkera Mohna je zásadním příspěvkem k fungování nacistického režimu a správy Protektorátu Čechy a Morava a rovněž k chování české společnosti za okupace.
Ukázky

Nacistická kulturní politika v Protektorátu

447 Kč
Křesťanská astrologie
(4x)
Významné dílo proslulého anglického astrologa Williama Lilla (1602–1681), který se nejvíce proslavil předpověďmi požárů Londýna a osudy anglických králů i šlechticů.

Křesťanská astrologie

809 Kč
Ryba Chyba - 78%
Alegorické pohádkové podobenství o povedené-nepovedené rybě, která má problém udržet směr, s plavaním je tak trochu na štíru, a tak raději chodí po dně, protože má nohy. Jenže i když se někdo narodí nedokonalý, ještě to neznamená, že je k ničemu.
Ukázky

Ryba Chyba

158 Kč
35 Kč
Svůdnost černé barvy
Dosud nikdy nepublikované povídky předního českého spisovatele. Volné pokračování humoresek z prostředí Malé Strany, jejichž děj se odehrává v první polovině 90. let.

Svůdnost černé barvy

61 Kč
DickObraz - Omalovánky pro dospělé
V současné stresující době chceme lidi rozesmát. Naše sprosté omalovánky jsou pro všechny, co se nebojí a udělají radost každému, kdo má trochu nadhled. Pečlivě vytvořené obrázky penisů pobaví obě strany – jak obdarovaného, tak kupujícího.

DickObraz - Omalovánky pro dospělé

188 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>