Nejprodávanější tituly v roce 2022

Hobit
(5x)
For the first time ever, a special enhanced edition of the enchanting prelude to The Lord of the Rings, illustrated throughout with over 50 sketches, drawings, paintings and maps by J. R. R. Tolkien himself.

Hobit

1 251 Kč
Frankenstein - limitovaná verze
(1x)
Po obrovském úspěchu své komiksové adaptace Stokerova klasického románu Dracula se francouzský kreslíř Georges Bess (1947) vrhl na další monument světové fantastické a hororové prózy: na román Mary Shelleyové Frankenstein.
Ukázky

Frankenstein - limitovaná verze

788 Kč
Neděle odpoledne
(5x)
Každá rodina má své tradice. Některá má navíc i tajemství.
Ukázky

Neděle odpoledne

359 Kč
Válečník
(1x)
Stará tajemství vyplula na povrch a přinesla s sebou zkázu pro celý lidský svět. Na hrstce odhodlaných závisí osud světa lidí.

Válečník

395 Kč
Cestou špendlíků nebo jehel
(8x)

Vesnický román, který chcete číst v bezpečí města. Manželský pár, Bohumil a Bohumila, se společně s mentálně postiženým synem přestěhuje z Prahy do malé vesnice v pohraničí, aby vyřešil svou manželskou krizi...

Ukázky

Cestou špendlíků nebo jehel

223 Kč
Čtyři tisíce týdnů
Na světě pobudeme sotva čtyři tisíce týdnů. Musíme toho v nich stihnout spoustu a všechno zaráz: Vyřešit další pohromu v práci. Najít si lepší práci. Užít si krátký čas s dětmi, a přitom toho kolem nich tolik obstarat.

Čtyři tisíce týdnů

341 Kč
Vesnice
(6x)
V polích nedaleko obce Lipová jsou objeveny lidské ostatky.

Vesnice

296 Kč
Dámský gambit
(13x)
Beth Harmonová se v osmi letech dostane do sirotčince. Není to harmonické prostředí, a malá Beth si najde dvě cesty k úniku: malé zelené pilulky, které děti dostávají „na uklidnění“, a ŠACHY.
Ukázky

Dámský gambit

358 Kč
Luna z lůna
(4x)
Luna je zvláštní holčička. Mluví s hvězdami, duhu má jako klouzačku a mraky bere jako přátele, Jenže poslední dobou často pozoruje pozemský život a i když vnímá, že se tam dějí i složité věci, jedno jí nedá spát. Chtěla by poznat dotek.
Ukázky

Luna z lůna

251 Kč
Prokletý kraj
(10x)
I temná minulost jednou vyjde na světlo. Jelení Horou se několikrát prohnaly dějiny plné nenávisti a zmaru. Vesnička ukrytá v pošumavských lesích dodnes není ideální místo k životu. Gerdu s dcerou k návratu sem přiměl jenom rozvod a nedostatek peněz.
Ukázky

Prokletý kraj

359 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 1000 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 .. 100 > >>