Nejprodávanější tituly v roce 2022
ostatní

Ej, ženy, ženy, poradteže mi
Melodie z moravsko-slovenského pomezí, především z Horňácka a Kopanic, ozvláštňuje hudebně zdařilé aranžmá Petra Pavlince a Miroslava Kolacii, muzikantsky precizní provedení souboru Musica Folklorica a citlivý, emotivní projev zpěvačky Veroniky Malatincové.
ostatní

Ej, ženy, ženy, poradteže mi

224 Kč
Eldorado
Jestliže předchozí syčácké album Krása (2010) přinášelo rockové písně pouze okořeněné Vášovým charakteristickým přednesem, na novince s názvem Eldorado ustupuje rockový prvek a jakákoli písňová pravidelnost a předvídatelnost do pozadí.
ostatní

Eldorado

269 Kč
KUB 59 & Červeným vrchem
Silná atmosféra rockových písní založená na charismatickém projevu Michaela Kubesy a na brilantních hudebních schopnostech všech členů skupiny. Temný a neurvalý obraz něhy hudby a poezie.
ostatní

KUB 59 & Červeným vrchem

269 Kč
My Heart Soars Like A Hawk
Vznáší se vysoko a míří ještě výš. Elektro-country-rockoví Nylon Jail na křídlech jestřába vzlétli se svým debutem My Heart Soar Like a Hawk nad hřebeny běžných starostí a pidiválek.
ostatní

My Heart Soars Like A Hawk

359 Kč
Stará píseň
K šedesátým narozeninám si Jiří Šlupka Svěrák, skladatel, textař, zpěvák a pianista, nadělil koncert v divadle Semafor.
ostatní

Stará píseň

225 Kč
feat.
Profilové kompilační album Doroty Barové, jedné z nejvýraznějších postav české nezávislé hudební scény. Dorota Barová je majitelkou sametového altu, vynikající hráčkou na violoncello, skladatelkou, textařkou a navíc ráda podstupuje hudební výlety do všech žánrů.
ostatní

feat.

224 Kč
Fuerte
(1x)
Album Fuerte obsahuje více rychlejších, až skoro tanečních písniček. Samozřejmě se stále jedná o tvorbu typickou pro BraAgas, výběr lidových písní z Iberie či Balkánu, krajiny, jejichž lidové písně BraAgas tak rádi aranžují.
ostatní

Fuerte

269 Kč
Noční hlídka
Skupina Dick O´Brass je předním protagonistou keltského rocku. Hudební projev skupiny s mezinárodní účastí nezapře inspiraci tradiční hudbou Bretaně, Irska či britských ostrovů, naprostou většinu repertoáru však tvoří vlastní tvorba mísící moderní hudební styly s unikátním nástrojovým obsazením.
ostatní

Noční hlídka

224 Kč
Pohádek ze Zapotřebí znovuudělání fortelné
Miroslav Wanek se rozhodl poměrně výrazně přepracovat, a to nejen v aranžích, kde saxofon nahradila trubka a pozoun, ale také ve strukturách, na několika místech v melodiích a tempu, písně z alba Pohádky ze Zapotřebí, které původně vyšlo v roce 1994.
ostatní

Pohádek ze Zapotřebí znovuudělání fortelné

269 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 208 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 20 21 > >>