Nejprodávanější tituly v roce 2022
fantasy

Dobrodruh Conan - 11%

Sbírka obsahuje povídky Služebníci Bit-Jakinovi, Za Černou řekou, Černý cizinec, Zambulští lidožrouti a Rudé hřeby v novém překladu Romana Tilcera s přihlédnutím k původním Howardovým textům.

fantasy
Ukázky

Dobrodruh Conan

529 Kč
470 Kč
Harry Potter a Fénixův řád - ilustrované vydání - 11%
Voldemort povstal a nyní v tajnosti verbuje své stoupence.
fantasy
Ukázky

Harry Potter a Fénixův řád - ilustrované vydání

899 Kč
799 Kč
Já, Finis - 11%
Ze Země se ztrácí kluci. Přesně v den svých osmých narozenin beze stopy zmizí a nikdo tomu nedokáže zabránit. Lidé ztratili veškerou naději, dokonce si už ani nekladou otázky kdo, kam a hlavně proč chlapce unáší. Dvanáctiletý Petr však nezmizel.
fantasy
Ukázky

Já, Finis

357 Kč
318 Kč
Naslouchač - 11%
(11x)
První díl pentalogie Naslouchač. Původní česká fantasy z fascinujícího temného světa, kde se na pravdu a naději téměř zapomnělo.
fantasy
Ukázky

Naslouchač

359 Kč
319 Kč
Řeky Londýna - 6%
(10x)
Jedna z nejúspěšnějších městských fantasy uplynulého desetiletí vás zavede do Londýna, ve kterém u policie slouží čarodějové a po ulicích se prohánějí zlovolní duchové či božstva na válečné stezce.
fantasy
Ukázky

Řeky Londýna

246 Kč
231 Kč
Lux Perpetua - 11%
(1x)
Závěrečná kniha husitské trilogie.
fantasy

Lux Perpetua

539 Kč
479 Kč
Půlměsíční město: Rod nebes a dechu - 11%
(3x)
Bryce a Hunt se snaží vrátit do normálu. Povedlo se jim zachránit Crescent City, ale protože v poslední době zažili tolik otřesů, chtějí si hlavně odpočinout. Zpomalit.
fantasy
Ukázky

Půlměsíční město: Rod nebes a dechu

494 Kč
439 Kč
The Witcher: Season of Storms - 11%
Before he was Ciri's guardian, Geralt of Rivia was a legendary swordsman. Season of Storms is an adventure set in the world of the Witcher, the book series that inspired the hit Netflix show and bestselling video games.
fantasy

The Witcher: Season of Storms

584 Kč
519 Kč
Zaklínač II: Meč osudu - 11%
(3x)
Hlavním hrdinou tvorby Andrzeje Sapkowského je zaklínač Geralt z Rivie. Jako nájemný hubitel upírů, vlkodlaků a všemožných nebezpečných netvorů pochopitelně ovládá bojové a magické techniky nezbytné pro jeho zaměstnání.
fantasy

Zaklínač II: Meč osudu

296 Kč
263 Kč
Liščí oči - 6%
(2x)
Ve svém první románu pro mládež kombinuje známá literátka prvky fantasy s dobrodružným příběhem a alternativní historií.
fantasy
Ukázky

Liščí oči

313 Kč
294 Kč
Země v troskách - 11%
(1x)
Svět je v troskách. Když se hroutil, postavili lidé svou spásu – města na obrovských pilířích, chráněná před vším zmarem tam dole. Ale to bylo dávno a nyní nastal čas vrátit se na zem. Jenže povrch je jiný než bezpečné výšiny měst v oblacích.
fantasy

Země v troskách

341 Kč
303 Kč
Oceán na konci cesty - 11%
(4x)
Sussex, Anglie: vypravěč středního věku se kvůli pohřbu vrací do kraje svého dětství. Táhne ho to ke statku na konci vesnické cestičky, kde ve svých sedmi letech potkal nanejvýš pozoruhodnou dívku, Lettie Hempstockovou.
fantasy
Ukázky

Oceán na konci cesty

358 Kč
318 Kč
Zlatý kompas - 11%
(1x)
Příběhy neobyčejné dívenky Lyry milují děti i dospělí po celém světě, podle prvního dílu byl natočen hollywoodský velkofilm.
fantasy

Zlatý kompas

358 Kč
318 Kč
Ilusie - Probuzení Louhi - 11%
(2x)
Obrovská plocha severského moře ukrývá prastaré legendární netvory. Z hlubin lidských vztahů se ale vynořují mnohem děsivější přízraky.
fantasy
Ukázky

Ilusie - Probuzení Louhi

314 Kč
279 Kč
Húrinovy děti - 6%
(13x)
Poprvé vychází další z Tolkienových příběhů. Húrinovy děti jsou tragickou pověstí o prokletí a zkáze rodu velkého lidského bojovníka z konce prvního věku Středozemě. J. R. R. Tolkien na něm pracoval od mládí, po jeho smrti jej dokončil jeho syn.
fantasy

Húrinovy děti

310 Kč
291 Kč
Bohatýr I - Ocelové žezlo - 11%
(2x)

První díl velkolepé historické fantasy z dob Kyjevského knížectví, kdy na pozadí vojenských výprav knížete Svjatoslava vznikla legenda o udatných bohatýrech.

fantasy
Ukázky

Bohatýr I - Ocelové žezlo

448 Kč
398 Kč
Hraničářův učeň 1 - Rozvaliny Gorlanu - 11%
(2x)
Will je na svůj věk malý, ale zato je hbitý a neobyčejně bystrý. První kniha série o hraničářském učni Willovi a jeho přátelích
fantasy
Ukázky

Hraničářův učeň 1 - Rozvaliny Gorlanu

332 Kč
295 Kč
Říše upíra - 11%
(5x)
Temná fantasy sága začínající ve chvíli, kdy přichází konec lidstva. Od posledního východu slunce uplynulo dvacet sedm let.
fantasy
Ukázky

Říše upíra

539 Kč
479 Kč
Nejodlehlejší stanice - 11%
(1x)
Nové dobrodružství konstábla Petera Granta! Peter Grant a duchové v londýnském metru!
fantasy
Ukázky

Nejodlehlejší stanice

161 Kč
143 Kč
Nikdykde - 11%
(3x)
Richard Mayhew je nudný londýnský úředníček. Nejadrenalinovější věc v jeho životě představuje sbírka kýčovitých trollů, kterými si zkrášlil pracovní stůl. Když ale doprovází svou přítelkyni na důležitou pracovní schůzku, vypadne ze zdi zraněná dívka.
fantasy

Nikdykde

710 Kč
631 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 50 > >>