Nejprodávanější e-knihy - únor 2023

Poklona, páni četníci! - 30%
(1x)
Když říká známý písecký autor a emeritní komisař kriminální služby, že hledání v archivu a v dobových časopisech minulého století chce pořádnou porci trpělivosti, má pravdu.
Ukázky

Poklona, páni četníci!

189 Kč
132 Kč
Přiznání
Někteří lidé prostě vědí, jak vás rozčílit. Tak na mě působí Rye Peterson. Nevydržíme spolu ani deset minut a jdeme si po krku, což nám spolupráci vůbec neulehčuje.
Ukázky

Přiznání

339 Kč
Štěstí voní jako chleba
Potřebuje láska dovolenou? Podle Mily ano. Celé týdny byla zamilovaná do Thea a on v ní vzbuzoval naděje. Pak ale zjistila, že je zasnoubený!
Ukázky

Štěstí voní jako chleba

407 Kč
Tichý pláč
(5x)
Pokud chce Josie Quinnová zachránit další životy, musí rozluštit, kdo skrývá temné tajemství.
Ukázky

Tichý pláč

382 Kč
Neklidná krev
(7x)
Soukromého detektiva Cormorana Strika osloví s prosbou o pomoc žena, jejíž matka před čtyřiceti lety zmizela za podivných okolností. I přes malou šanci na objasnění odloženého případu se Strike a jeho parťačka Robin Ellacottová pouštějí do vyšetřování.
Ukázky

Neklidná krev

469 Kč
Slyšet jeleny zpívat
(14x)
V horské osadě v Beskydech je nalezena brutálně zavražděná dívka. Vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Šéf ostravské mordparty Miroslav Lada rychle dojde k přesvědčení, že vrahem musí být někdo z místních.
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

248 Kč
Normální lidi
(8x)
Román Normální lidi je příběh o vzájemné fascinaci, přátelství a lásce. Autorka Sally Rooneyová prokazuje nesmírnou otevřenost, vhled do hloubky a složitosti lidského života, a zároveň břitký vtip a sarkastický nadhled.
Ukázky

Normální lidi

198 Kč
Konec dětství
(2x)
Na obloze nade všemi městy planety se náhle objevily vesmírné lodě. V nich k nám dorazila intelektuálně, technologicky i vojensky nadřazená mimozemská rasa známá jako Suveréni.
Ukázky

Konec dětství

278 Kč
Se džbánem pro vodu - 30%
Psycholog Martin Stein je opět přizván k dalšímu případu. Zpočátku se zdá, že se někdo mstí na bezdomovcích, ale další vražda ukáže, že jistý si na stezce u řeky nemůže být vůbec nikdo.
Ukázky

Se džbánem pro vodu

189 Kč
132 Kč
Smrt v temnotách
Oběť, pro kterou nikdo netruchlí, a zločin, jenž nemá vysvětlení...
Ukázky

Smrt v temnotách

299 Kč
Svatý zloděj
Nový případ tentokrát čeká na bratra Cadfaela ve zdech kláštera v Shrewsbury...
Ukázky

Svatý zloděj

249 Kč
Vnučka
(3x)
V roce 1964 se na festivalu mládeže ve Východním Berlíně do sebe zamilují studentka z Východu a student ze Západu.
Ukázky

Vnučka

299 Kč
Vodník
(4x)
Emina kamarádka zmizí bez jediného slova. O dva dny později se v nedaleké vesničce objeví tělo. Probralo se v údolí protkaném říčkou Litavkou, jejími slepými rameny a starodávnými mlýny k životu něco děsivého? Nebo zaúřadovala obyčejná lidská zloba?
Ukázky

Vodník

279 Kč
Zásnubní trik
Kariéra countryové hvězdy Gagea Tremainea je ohrožena kvůli dalšímu skandálu. Trik, který mu má přinést kladné ohlasy v médiích, je falešné zasnoubení s upjatou profesorkou Giannou Marinovou.
Ukázky

Zásnubní trik

69 Kč
Mrazivé tání
(2x)
Na Aljašku přišlo jaro a teplý jižní vítr přinesl oblevu, takže rezervaci zaplavil rozbředlý sníh. Soukromá vyšetřovatelka Kate Shugaková musí kromě hromady jiných věcí vyřídit i jednu dlouho odkládanou záležitost: vyplnit daňové přiznání.
Ukázky

Mrazivé tání

249 Kč
Mycelium VII: Zakázané směry
(2x)

Lodě míří k Zakázaným směrům. Staroslavná Tlix, planeta argenitu a Akkütlixe, nadále zůstává skrytá za obzorem, ale Lucas vidí obrovskou příležitost; a psychotronika mu dává možnost bleskově jí využít.

Ukázky

Mycelium VII: Zakázané směry

298 Kč
Topecká škola
(2x)

Ben Lerner ve svém románu svým vytříbeným stylem spojuje žhavou aktuálnost a literární nadčasovost a dokazuje, proč je považován za nejtalentovanějšího spisovatele své generace.

Ukázky

Topecká škola

248 Kč
Věk kapitalismu dohledu
(1x)

V období klasického kapitalismu firmy nacházely inovativní způsoby, jak ze zdrojů vyrobit produkt, který lze následně přinést na trh a tam ho prodat. S nastolením obchodního modelu největších technologických společností však přichází změna.

Ukázky

Věk kapitalismu dohledu

498 Kč
Šikmý kostel
(43x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
Ukázky

Šikmý kostel

229 Kč
Jak to celé přežít a nezbláznit se
(3x)
Životní příběh onkologické pacientky a foodblogerky Denisy Cziglové, který rozesmutní i rozveselí, zahřeje i rozladí, pohladí na duši a potěší vaše chuťové pohárky.
Ukázky

Jak to celé přežít a nezbláznit se

199 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 50 > >>