Nejprodávanější tituly - únor 2023

Vietnam 1945 - 1975
(2x)
Kompletně zpracovaná kronika jednoho z nejtragičtějších konfliktů dvacátého století.

Vietnam 1945 - 1975

657 Kč
Viníci
(2x)
Sarah, švagrová inspektora Jackmana, zmizí v Londýně a vrhne se do řeky. Co ji k tomu vedlo? Vždyť to byla šťastná žena, matka dvou synů... Jenže Jackman postupně zjišťuje, že o její minulosti nevěděl téměř nic. A pak v sousední vsi za podobných okol

Viníci

314 Kč
Vojenka
Malí uprchlíci, malí vojáci, malí vězni lágrů. Děti v místech, kam nepatří. Ze všech zvěrstev války jsou tato nejhorší. Ochránit nejslabší, nenechat jim ublížit. To je pohled dospělých. Jak ale válku vnímají děti?

Vojenka

404 Kč
Vraždi všímavě
(3x)
Jak vám může kurz mindfulness změnit život? Třeba vraždou.
Ukázky

Vraždi všímavě

359 Kč
Všichni umřete
(1x)
Tři rozhovory dvou filosofů hledají odpovědi otázku, jak se orientovat v dnešním světě. Ačkoli přemýšlejí také o smrti, je to kniha proti strachu, proti panice – radostná kniha o vážných věcech.

Všichni umřete

223 Kč
Výpravy pro čtvero ročních období
Cestopisy Jiřího Peňáse nasvicují přítomnost i minulost naší staré dobré Evropy zcela nenapodobitelným a hloubkovým způsobem, který čtenáře znavené exotickými končinami fascinuje. To říká o Výpravách J. Peňáse zkušený cestovatel, profesor Komárek.
Ukázky

Výpravy pro čtvero ročních období

314 Kč
Vzplanutí
(1x)
Hromada popela byla ještě včera lidským tělem. Další případ poručíka Volfa.
Ukázky

Vzplanutí

314 Kč
Záhada života
(2x)
Veškerý komplexní pozemský život má společného předka: buňku, která během 4 miliard let vznikla pouze jednou, a to z jednoduchých bakteriálních předchůdců. Byla to mimořádná náhoda, anebo ostatní "experimenty" v evoluci komplexity selhaly?

Záhada života

448 Kč
Záhrada pravdy
Posolstvo knihy Záhrada Pravdy prekračuje nielen hranice jazyka akademikov, historikov, religionistov, teológov a filozofov, ale i samotný súfizmus, keďže sa dotýka kľúčových otázok zmyslu existencie človeka.

Záhrada pravdy

268 Kč
Zápisky Malta Lauridse Brigga
(2x)
Zápisky Malta Lauridse Brigga lze označit za „dějiny duše“. Jediný román velikého básníka patří k nejvlivnějším a nejtrvalejším světovým beletristickým dílům.

Zápisky Malta Lauridse Brigga

394 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>