Nejprodávanější tituly - únor 2023

Honzlová
(3x)
Padesátá léta v Československu byla dobou děsivého komunistického teroru, který znejistil mezilidské vztahy. Mnohdy nebylo vůbec jasné, komu lze a komu nelze věřit. Tuto chorobnou atmosféru způsobem zachytila Zdena Salivarová ve svém románu.
Ukázky

Honzlová

268 Kč
Hry a semináře
(2x)
Definitivní knižní komplet obsahující všech patnáct titulů divadla Járy Cimrmana.

Hry a semináře

531 Kč
Jak Krtek cestoval
Krátká říkadla o cestování malého Krtečka - lodí a motorovým člunem po vodě, vrtulníkem a letadlem ve vzduchu, vlakem, autem a na motocyklu do přírody, ale třeba i na sněžném skútru a v ponorce.

Jak Krtek cestoval

134 Kč
Kabát a kabelka
(2x)
To byste ale nevěřili, jaká úžasná dobrodružství může taková dámská růžová kabelka nebo pánský zimní kabát prožít. Zvlášť když jsou ulice liduprázdné, hospody zavřené… no ano, je vyhlášen nouzový stav! Jenže na lásku je čas vždycky.
Ukázky

Kabát a kabelka

268 Kč
Kouzelné čtení - Pohádky na dobrou noc
Interaktivní kniha Pohádky na dobrou noc z edice Kouzelné čtení je určená pro děti od 2 do 6 let. Pohádky si děti mohou nejen poslechnout, ale samy si je podle obrázků zkusit převyprávět. V knížce nechybí jednoduchý kvíz na ověření jejich znalostí.

Kouzelné čtení - Pohádky na dobrou noc

386 Kč
Krysí stezka
(7x)
Příběh o nacistických životech, masovém vraždění, lásce, špionáži za studené války, záhadné smrti ve Vatikánu.
Ukázky

Krysí stezka

447 Kč
Křik k nebesům
Dvanáctý případ inspektorky Malin Forsové. Jednoho horkého letního dne je v autě nalezen mrtvý chlapec. Zdá se, že ho tam zapomněla jeho matka, která trpí psychickými problémy a výpadky paměti.

Křik k nebesům

341 Kč
Malá vážka
Leporelo Malá vážka naučí děti pozorovat, milovat a respektovat přírodu. Patří k inovativním leporelům od francouzské ilustrátorky Isabelle Simlerové a je vytištěno na 100% recyklovaném neběleném kartonu.

Malá vážka

89 Kč
Mycelium I: Jantarové oči
(9x)
Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu. To je prastaré össenské přísloví, které provází celou osmidílnou ságu Mycelium. Jantarové oči jsou její první částí a představí se vám v ní nejen charismatický a ctižádostivý hrdina Lucas Hildebrandt...
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

529 Kč
Mystika a erós
V dějinách náboženství můžeme vysledovat vždy dva proudy: jeden by rád dospěl k Bohu tím, že se zříká sexuality a pěstuje askezi a zdrženlivost; druhý zakouší Boha prostřednictvím sexuality a erótu. Obě cesty zřejmě odpovídají lidské zkušenosti.

Mystika a erós

223 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100