Nejprodávanější e-knihy - únor 2023

Jahodová sezóna
Devět povídek knihy Jahodová sezóna představuje devět podob lásky a touhy - dětské a pubertální, milenecké, kamarádské, lesbické, lásky k vlastnímu tělu i mateřské; vášnivé, plaché i neukojitelné.
Ukázky

Jahodová sezóna

189 Kč
Jelení vršek
(3x)
Konec 16. století.
Rodina malého českého šlechtice je kvůli dědickým a náboženským sporům rozdělena na dva nepřátelské tábory.
Ukázky

Jelení vršek

199 Kč
Krysí ostrov a jiné povídky
(3x)
Pomsta a spravedlnost, láska až za hrob a palčivá nenávist. Oko za oko, zub za zub. Vyprávění o odplatě z postpandemické Ameriky, zpověď vědce, který objevil lék proti stárnutí, střet zabijáků připomínající šachovou partii, soupeření dvou mladíků o tutéž dívku a synův boj s otcem o dědictví.
Ukázky

Krysí ostrov a jiné povídky

219 Kč
Lekce chemie
(4x)
Elizabeth Zottová je neobyčejná žena. Jenže je začátek šedesátých let a její výhradně mužský tým v Hastingsově výzkumném ústavu zastává nevědecký názor na rovnoprávnost.
Ukázky

Lekce chemie

319 Kč
Slídil
(7x)

Bývalý detektiv Cal Hooper je k smrti unavený a útěk z rušného Chicaga do odlehlé vesničky na západě Irska mu připadá jako dokonalý nápad. Koupí si polorozpadlý dům, plánuje jeho rekonstrukci a procházky po nekonečně zelených kopcích.

Ukázky

Slídil

248 Kč
Smažená zelená rajčata ve Whistle Stop Cafe
(4x)
Evelyn se v pečovatelském domě Růžové terasy setkává se starší dámou, paní Threadgoodeovou, která jí vypráví poutavý příběh mnohaletého přátelství a fascinující cesty životem.
Ukázky

Smažená zelená rajčata ve Whistle Stop Cafe

339 Kč
Strašlivá závrať
(2x)
Bůh nehraje se světem kostky, prohlásil Albert Einstein. Na což by mu Benjamín Labatut odpověděl, že Bůh možná ne, ale ďábel ano. Strašlivá závrať je románem faktu o vědcích, kteří ve svých oborech učinili převratné objevy.
Ukázky

Strašlivá závrať

209 Kč
Strmý pád
V motelu je nalezeno mrtvé tělo mladé ženy. Případu se ujímá policejní náčelnice Kate Burkholderová, která si uvědomuje, že oběť znala.
Ukázky

Strmý pád

239 Kč
Svatava
Románový objev roku! Příběh o osudovém setkání spiritistického média s indickým mesiášem a také o tom, že největším zázrakem je odvaha být sám sebou.
Ukázky

Svatava

279 Kč
Ticho
(4x)
Uprostřed chladného dne v Reykjavíku zmizí z kočárku u luxusní vily spící nemluvně a na jeho místě leží cizí mrtvé dítě.
Ukázky

Ticho

399 Kč
Vlak do Samarkandu
(4x)
Román vypráví příběh osiřelých dětí evakuovaných z ruského Volha-Uralu během hladomoru na počátku 20. let, známého také jako hladomor Povolzhye. Příběh nám tak připomíná bolestivou minulost ruské země.
Ukázky

Vlak do Samarkandu

397 Kč
Životice: obraz (po)zapomenuté tragédie
(8x)
Životice: malá vesnice uprostřed Těšínského Slezska. Po Mnichovu zabrána Polskem, po 1. září 1939 se jako dobyté území stává součástí Říše.
Ukázky

Životice: obraz (po)zapomenuté tragédie

269 Kč
Bitva o propast
(5x)
Horus posílá hvězdné pěšáky Nositele slova na planetu Calth, kde mají napadnout loajalisty Ultramariňáky. Kromě hlavní flotily tam směřuje i nová loď zkázy, která má být použita proti rodné planetě Ultramariňáků, Ultramaru.
Ukázky

Bitva o propast

149 Kč
Atomové návyky
(6x)
„Malé změny, velké výsledky“ je motto mezinárodního bestselleru, který se stále drží na vrcholu žebříčků. (Protože funguje.) James Clear, jehož blog čte měsíčně milion čtenářů, vás naučí dosáhnout cílů pomocí drobných každodenních kroků.
Ukázky

Atomové návyky

249 Kč
Oheň a krev
(5x)
Staletí před událostmi líčenými ve Hře o trůny se rod Targaryenů usídlil na Dračím kameni. Úvodní svazek dvoudílných dějin rodu Targaryenů, představuje ty nejvyhrocenější podoby hry o trůny a nabízí nový pohled na fascinující historii Západozemí.
Ukázky

Oheň a krev

388 Kč
Pád Gondolinu
(5x)
Příběh z dávnověku Tolkienova světa, pojedávající o Morgothově snaze zničit město Gondolin, jež vystavěli Noldor, elfové, kteří se vzepřeli bohům a opustili bájný Valinor.
Ukázky

Pád Gondolinu

198 Kč
Probudím se na Šibuji
(17x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
Ukázky

Probudím se na Šibuji

135 Kč
Dívka v ledu
(13x)
Její pootevřené rty jako by se chystaly promluvit.Její mrtvé tělo zamrzlé v ledu. A není jediná. Skvělý thriller s nečekanou zápletkou, který nedokážete odložit!
Ukázky

Dívka v ledu

382 Kč
Strach
(12x)
Mysteriózní thriller plný hrůzy.
Vyhořelý třicátník se po letech vrací do příměstské čtvrti na úpatí hory, která ukrývá mrazivé tajemství - ve výjimečně chladných zimách se tam ztrácejí děti.
Ukázky

Strach

198 Kč
Heřmánkové údolí
(12x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
Zobrazuji 161 - 180 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 50 > >>